UPDATE #NOW

Γλιτώνει τη δίωξη ο Kevin Spacey για το σεξουαλικό αδίκημα;


6 Σεπτεμβρίου 2018

20160130_zaa_d20_505.jpg

Η είδηση που μετέδωσε το BBC, αποτελεί ένα είδος ανατροπής: οι εισαγγελικές αρχές του Λος Αντζελες ανακοίνωσαν ότι αποσύρουν τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σχετικά με περιστατικό που φέρεται να συνέβη το 1992 με «πρωταγωνιστή» τον Κέβιν Σπέισι, καθώς έχει παρέλθει ο προβλεπόμενος χρόνος δίωξης στην πολιτεία της Καλιφόρνια.

Τον Απρίλιο του 2018, οι αστυνομικές αρχές είχαν ανακοινώσει ότι ένα περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης που ενέπλεκε τον διάσημο ηθοποιό και έναν άλλο άνδρα στο δυτικό Χόλιγουντ το 1992 είχε αρχίσει να ερευνάται.

Μία άλλη υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης που φέρεται να συνέβη το 2016, παραμένει ανοιχτή. Από τον Νοέμβριο του 2017 είχε αρχίσει ένα σοκαριστικό ντόμινο κατηγοριών εις βάρος του Σπέισι. Την αρχή είχε κάνει ο ηθοποιός Αντονι Ραπ, ισχυριζόμενος ότι είχε υποστεί σεξουαλική επίθεση από τον ίδιο, το 1986.

Ο Σπέισι είχε ισχυριστεί με τη σειρά του, ότι δεν θυμόταν τίποτα σχετικά με αυτό το γεγονός, αλλά ζήτησε δημοσίως συγγνώμη. Εκτοτε υιοθέτησε μία στάση άρνησης για οποιαδήποτε άλλη κατηγορία τέτοιας φύσης γινόταν εις βάρος του. Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικές αρχές του Λονδίνου ερευνούν έξι υποθέσεις που τον φωτογραφίζουν ως ένοχο για σεξουαλική επίθεση.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ