UPDATE #NOW

Τι καινούριο έρχεται στο iPhone σου: 4 κρυφά χαρακτηριστικά του iOS 12


The Jennettes

14 Σεπτεμβρίου 2018

william-iven-8515-unsplash.jpg

Μαζί με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του νέου iPhone και των Apple Watches, η Apple έδωσε ορισμένες πληροφορίες για την τελευταία ενημέρωση του iOS, που θα είναι διαθέσιμη από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου. Για την τελευταία αγχωνόμαστε από τώρα, καθώς έχουμε βολευτεί με το ήδη υπάρχον σύστημα και θα δυσκολευτούμε λίγο με τη χρήση των νέων χαρακτηριστικών που θα φέρει το iOS12.

Τι καινούριο έρχεται, όμως, και πώς θα μας διευκολύνει;

1. Θα χρησιμοποιούμε αποτελεσματικότερα τη Siri

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια του iOS 12 είναι ότι θα υπάρχουν συντομεύσεις της Siri, η οποία θα είναι ενημερωμένη για τις συνήθειές μας και θα μας δίνει χρήσιμες συμβουλές μέσα στην καθημερινότητά μας. Για παράδειγμα, θα την ενημερώνουμε πότε παίρνουμε καφέ και από πού, και θα μας λέει τι ώρα θα πρέπει να παραγγείλουμε για να φτάσουμε εγκαίρως στο γραφείο – βολικό και ανατριχιαστικό ταυτόχρονα.

2. Θα μπορούμε να μετρήσουμε τις διαστάσεις μεγάλων χώρων

Θα μπορούμε να μετρήσουμε πόσο μεγάλο είναι ένα δωμάτιο ή ένα διαμέρισμα, μέσω του Measure App, που θα μας ενημερώνει για τις διαστάσεις του. Το μόνο που θα έχουμε να κάνουμε, είναι να βγάλουμε το μέρος που μας ενδιαφέρει μία φωτογραφία!

3. Θα γνωρίζουμε ακριβώς πόσο χρόνο περνάμε στο κινητό μας
Με το Screen Time, όπως θα λέγεται, θα ξέρουμε ακριβώς πόση ώρα περάσαμε χρησιμοποιώντας το iPhone μας.

4. Θα ομαδοποιούνται οι ειδοποιήσεις στην οθόνη μας

Το παθαίνουμε όλοι. Αφήνουμε για λίγο το κινητό μας και όταν το ξανακοιτάμε, βλέπουμε την οθόνη κλειδώματος γεμάτη ειδοποιήσεις από την ίδια εφαρμογή – το Instagram, ας πούμε. Το Instant Tuning θα μας λύνει τα χέρια, ομαδοποιώντας όσες χρειάζεται.

 

Διαβάστε επίσης: Το νέο update του iPhone δίνει τέλος στον εθισμό μας στα social media

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα