UPDATE #NOW

Πώς το Facebook θα σας βοηθήσει να βγείτε ραντεβού


The Jennettes

21 Σεπτεμβρίου 2018

pablo-heimplatz-257552-unsplash_1.jpg

Πριν από τέσσερις μήνες, το Facebook ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Facebook Dating, μίας εφαρμογής γνωριμιών βασισμένη σε εκείνο που, όμως, θα απευθύνεται μόνο σε εργένηδες. Πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη δοκιμή του, στην Κολομβία.

Όσοι θελήσουν να το χρησιμοποιήσουν, θα χρειαστεί να δημιουργήσουν ένα προφίλ διαφορετικό από εκείνο που ήδη διαθέτουν στο Facebook, το οποίο θα είναι ορατό μόνο στους υπόλοιπους χρήστες του Dating. Καμία από τις δραστηριότητές μας σε αυτό δε θα εμφανίζεται στην αρχική μας σελίδα, και γενικά πουθενά αλλού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Millonariafm (@millonariafm) on

Μάλιστα, επειδή το Facebook γνωρίζει ήδη τα πάντα για εμάς – από το τι μας αρέσει μέχρι τα events που θα παρευρεθούμε – θα ενημερώσει τη νέα εφαρμογή για τις προτιμήσεις  μας. Έτσι, θα μας προτείνει τα προφίλ μόνο εκείνων που μας ταιριάζουν.

«Πάνω από 200 εκατομμύρια χρήστες έχουν δηλώσει ότι είναι ελεύθεροι», δήλωσε ο Nathan Sharp, υπεύθυνος του Facebook Dating. «Θεωρούμε ότι είναι η ιδανική ευκαιρία να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να χτίσουν τις σχέσεις τους στο Facebook.»

 

Διαβάστε επίσης: Facebook: Ποιος παίρνει το λογαριασμό μας όταν πεθάνουμε;
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα