UPDATE #NOW

Πόσο βασισμένο στη ζωή της Lady Gaga είναι το "A Star Is Born";


The Jennettes

8 Οκτωβρίου 2018

40330089_1913075245660176_3446260468157513728_n_1.jpg

Η ταινία "A Star Is Born" κυκλοφόρησε και στις ελληνικές αίθουσες και δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε για τις ομοιότητές της με τη ζωή της Lady Gaga.

Πρόκειται για την τέταρτη κινηματογραφική διασκευή του κλασικού χολιγουντιανού παραμυθιού, με κάποιες τροποποιήσεις που θυμίζουν έντονα την ιστορία της pop star.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A Star Is Born (@starisbornmovie) on

Η πλοκή περιστρέφεται πλέον γύρω από ένα πρόσωπο, την Ally, η οποία είναι Νεοϋορκέζα ιταλικής καταγωγής (όπως η Lady Gaga) και το πρώτο της συμβόλαιο το υπογράφει στην δισκογραφική εταιρεία Interscope Records (...όπως και η Lady Gaga.)  Eπίσης, μια από τις πρώτες live εμφανίσεις της είναι στο Saturday Night Live (Μαντέψτε.).

Φυσικά, για κάθε ομοιότητα που μπορούμε να εντοπίσουμε, μπορούμε να βρούμε και διαφορές. Μπορεί η Gaga να κέρδισε βραβεία Grammy για το πρώτο της album, αλλά δεν ήταν καν προτεινόμενη στην κατηγορία στην οποία κερδίζει η Ally. Και προφανώς η Lady Gaga δεν ανακαλύφθηκε με τον ίδιο τρόπο. Μάλλον στο σύνολό του πρόκειται απλώς για μυθοπλαστικό εγχείρημα, με κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις για όσους ξέρουν την ιστορία της pop star.

Διαβάστε επίσης: Lady Gaga: Η πλαστική που αρνήθηκε να κάνει στην αρχή της καριέρας της