UPDATE #NOW

H στιγμή που μία γυναίκα βγάζει selfie και πέφτει από τον 27ο όροφο


The Jennettes

16 Οκτωβρίου 2018

rita-vicari-621796-unsplash_1.jpg

Το video καταγράφει την τραγική στιγμή του θανάτου της Sandra Manuela Da Costa Macedo, η οποία έπεσε στο κενό από τον 27ο όροφο στην προσπάθειά της να βγάλει μια selfie.

Η 27χρονη Πορτογαλίδα βρισκόταν στον Παναμά για να εργαστεί ως δασκάλα, και ήταν μητέρα 2 παιδιών. Στο σοκαριστικό video ακούγεται ο άντρας που το καταγράφει να φωνάζει ότι είναι τρελή και ότι θα πέσει, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες ότι της φώναζαν και οι εργάτες που δούλευαν σε διπλανό κτίριο για την επικινδυνότητα του εγχειρήματός της. Ωστόσο, μάλλον εξαιτίας του πολύ δυνατού αέρα, η γυναίκα δεν τους άκουσε ποτέ. Οι διασώστες έφτασαν άμεσα στο σημείο αλλά ήταν ήδη νεκρή.

H περίπτωση της Sandra Manuela Da Costa Macedo είναι μια από τις πολλές ανησυχητικές περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν πεθάνει στην προσπάθειά τους να βγάλουν μια selfie. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του All India Institute of Medical Sciences στο Νέο Δελχί, 259 άνθρωποι έχουν πεθάνει μεταξύ Οκτωβρίου 2011 και Νοεμβρίου 2017 στην απόπειρά τους να βγάλουν selfie.

Παρόλο που οι εκτιμήσεις συντελούν στο ότι ένα κύμα αέρα ήταν αυτό που την έκανε να χάσει την ισορροπία της, η αστυνομία του Παναμά διεξάγει έρευνε για τις συνθήκες του θανάτου της.

Διαβάστε επίσης: Γιατί μας αρέσει να βγάζουμε selfies;