UPDATE #NOW

Μία γυναίκα βάζει σπρέι μαυρίσματος και καταλήγει σε ένα επικό fail


The Jennettes

18 Οκτωβρίου 2018

photo-1522194604405-a8802cf39166.jpg

Τα σπρέι και οι κρέμες μαυρίσματος έχουν σχετικά κακή φήμη - πιθανόν επειδή τις περισσότερες φορές όποιος τα χρησιμοποιεί πρώτη φορά καταλήγει με πορτοκαλί κηλίδες που χρειάζεται μία εβδομάδα για να φύγουν - και ενώ υπάρχει σωστός τρόπος να χρησιμοποιήσει κανείς σπρέι μαυρίσματος χωρίς να γίνει πορτοκαλί, μία γυναίκα στο Instagram το πήγε ένα επίπεδο παραπάνω και έκανε ολόκληρο το πόι της πορτοκαλί-καφέ. Ακούγεται σαν εφιάλτης.

Όπως ανέφερε το Allure, το ατύχημα καταγράφθηκε από την Jules Von Hepp, ιδρύτρια του Isles of Paradise Self Tanner, η οποία ανέβασε μία φωτογραφία της κατάστασης στο Instagram. Απ' ότι φαίνεται, μία πελάτισσα φόρεσε καταλάθος μία κάλτσα που είχε χρησιμοποιήσει παλιότερα για να εφαρμόσει κρέμα μαυρίσματος, με αποτέλεσμα ένα εξαιρετικά μαυρισμένο πόδι και έναν πολύ λευκό αστράγαλο.

"Χρησιμοποιούσα μία κάλτσα ως προσωρινό γάντι μαυρίσματος και το ξέχασα και την έβαλα για να πάω στο γυμναστήριο στις 5," έγραψε η πελάτισσα πάνω στη φωτογραφία. "Ευτυχώς έχω τη γόμα μαυρίσματός σας," πρόσθεσε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JULES VON HEP (@julesvonhep) on

 

Συμβαίνουν και λάθη, λοιπόν...

 

Δείτε ακόμη: Τα όμορφα μικρά σπίτια έχουν γίνει viral στα social media