UPDATE #NOW

Το #1 hack για το Netflix που θα σας αλλάξει τη ζωή


The Jennettes

24 Οκτωβρίου 2018

freestocks-org-618080-unsplash.jpg

Όλοι μας το έχουμε πάθει ψάχνοντας στο Netflix: Από τη μια, η κατηγορία Horror παραείναι γενική, από την άλλη δεν έχουμε συγκεκριμένη ταινία στο μυαλό μας, οπότε καταλήγουμε να ψάχνουμε στο Google και στο Imdb για το τι ακριβώς θα δούμε. Καμια φορά, έχουμε απλώς την ανάγκη να δούμε συγκεκριμένα ένα sports documentary, ένα σκανδιναβικό δράμα ή ένα αιματηρό γιαπωνέζικο horror movie. Εντάξει, ίσως όχι ακριβώς αυτές τις κατηγορίες, πάντως συμβαίνει.

Υπάρχει λύση σε αυτό. Το Netflix, προκειμένου να παρέχει όσο το δυνατόν πιο σχετικό περιεχόμενο, έχει περίπου 76.000 υποκατηγορίες κωδικοποιημένες με έναν αριθμό. Αν λοιπόν κάνουμε sign in στο Netflix από υπολογιστή (laptop ή desktop, προς το παρόν δε δουλεύει από κινητά), γράψουμε το URL http://www.netflix.com/browse/genre/XXXX και αντικαταστήσουμε τα X με τον αριθμό της κατηγορίας, θα έχουμε ακριβώς αυτό που ψάχνουμε, μαζί με νέες ταινίες που πιθανόν δε βλέπαμε πριν.

Διαβάστε επίσης: 7 πράγματα που μας έμαθαν οι ταινίες του Hollywood και δεν ισχύουν

Για παράδειγμα, αν ψάχνουμε μια βιογραφική ταινία από τη δεκαετία του '50 (ναι, γίνεται τόσο συγκεκριμένο), θα βάλουμε τον κωδικό 4527 στο τέλος του link, το οποίο θα γίνει έτσι:

http://www.netflix.com/browse/genre/4527

Αν ψάχνουμε μια βρετανική ταινία πολέμου που έχει καταξιωθεί από τους κριτικούς (ναι, γίνεται τόσο συγκεκριμένο) θα βάλουμε τον κωδικό 2218, και πάει λέγοντας.

Βρείτε την πλήρη λίστα εναλλακτικών και συκεκριμένων κατηγοριών εδώ

TAGS