UPDATE #NOW

Mια παρέα κοριτσιών ντύνεται σαν όλους τους ρόλους του Tom Hanks


The Jennettes

2 Νοεμβρίου 2018

20180109_zaa_d20_784.jpg

Για τους περισσότερους από εμάς, είτε είναι Halloween, είτε Απόκριες, το να καταφέρουμε να φτιάξουμε ή να βρούμε μια στολή είναι ήδη μεγάλο κατόρθωμα. Αυτή η παρέα κοριτσιών όμως δεν συμβιβάζεται με κάτι τόσο απλό. Σχεδόν κάθε χρόνο, διαλέγουν έναν ηθοποιό με πολυετή καριέρα και ντύνονται σαν όλους τους χαρακτήρες που έχει ενσαρκώσει.

Φέτος την τιμητική του είχε ο Tom Hanks, του οποίου η καριέρα καλύπτει πολλές δεκαετίες. 

Took a year off but we're back! Presenting, yet again, me and my besties as Tom Hanks for best group costume!

Ξεκινάνε με τον Woody από το Toy Story, συνεχίζουν με τον Chuck Nolan από τον Ναυαγό, τον Jim Lovell από το Apollo 13, τον iconic πλέον Forrest Gump, τον Josh από το Big, τον David S. Pumpkins από το Saturday Night Live, και καταλήγουν στον Jimmy Dugan από Το Δικό Τους Παιχνίδι.


Kάθε χρόνο, οι φίλες μου κι εγώ ντυνόμαστε σαν διαφορετικοί ηθοποιοί για το Halloween και σε αυτήν την εικόνα μπορείτε να δείτε όλες τις χρονιές μαζί.", έγραψε η μία από αυτές.

Every year my girlfriends and I dress-up as different actors for Halloween and here's every year in one image. (I was told this is better suited for r/funny instead of r/pics!) from r/funny

Από το 2012 μέχρι σήμερα, κάνοντας μόνο ένα κενό το 2017, τα κορίτσια έχουν κάνει με τη σειρά τους Johnny Depp, Jim Carrey, Will Ferrell, Robin Williams, Bill Murray και Tom Hanks.

Για τη χαρά του ψυχαναγκασμού, να επισημάνουμε ότι τα κορίτσια ποζάρουν κάθε χρόνο ακριβώς με την ίδια σειρά.

Δείτε τη gallery: Τα catwalk looks που θα διαλέγαμε αν γιορτάζαμε το Halloween