UPDATE #NOW

H Bρετανίδα που αρραβωνιάστηκε ένα φάντασμα μιλάει για τη σχέση τους


The Jennettes

5 Νοεμβρίου 2018

untitled1.png

Τα φαντάσματα δεν είναι συνδεδεμένα με καλούς σκοπούς. Για την Amethyst Realm όμως, φαίνεται ότι βρέθηκε το κατάλληλο, καθώς πρόκειται να την αποκαταστήσει.

Η 30χρονη πνευματική σύμβουλος πρόκειται να παντρευτεί το καλοκαίρι το εκλεκτό πνεύμα της καρδιάς της, μετά από πολλές πρόσκαιρες σχέσεις με διάφορα μεταφυσικά πλάσματα. Η Amethyst μοιράστηκε την ιστορία της γνωριμίας της με τον τωρινό σύντροφό της. Βρισκόταν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Αυστραλία, και μια νέα σχέση ήταν το τελευταίο πράγμα που είχε στο μυαλό της. Ωστόσο μια μέρα, καθώς περπατούσε στη φύση, ένιωσε μια απίστευτη ενέργεια. "Ένας νέος εραστής είχε εμφανιστεί", λέει η Amethyst.

Το ζευγάρι έχει ήδη ολοκληρώσει τη σχέση του, καθώς από ότι διηγήθηκε η μέλλουσα νύφη, στο αεροπλάνο δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της, κι έπρεπε να κάνει κάτι για αυτό. Πάντως η πνευματική σύμβουλος δηλώνει ότι έχει την αμέριστη υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων της. Μετά από 9 μήνες σχέσης το πνεύμα τη ζήτησε σε γάμο. "δεν γονάτισε, γιατί δεν έχει γόνατα. Αλλά άκουσα για πρώτη φορά τη φωνή του και ήταν υπέροχη. Βαθιά, σέξι, και αληθινή".

Η Realm εξήγησε ότι μέχρι τότε άκουγε τη φωνή του συντρόφου της μόνο μέσα στο κεφάλι της. Τότε ήταν η πρώτη φορά που την άκουσε και έξω από αυτό, καθώς το "Θα με παντρευτείς" αντήχησε σε όλη τη σπηλιά. Πάντως δεν είναι η πρώτη γυναίκα που παντρεύεται φάντασμα. Μια άλλη γυναίκα από τη μεγάλη Βρετανία έχει παντρευτεί το φάντασμα ενός πειρατή του 18ου αιώνα.

Δείτε τη gallery: Η επίσκεψη στην πιο διάσημη πόλη-φάντασμα