UPDATE #NOW

#WorldChildrensDay: Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού έχει χρώμα μπλε


The Jennettes

20 Νοεμβρίου 2018

blue.jpg

H Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Νοεμβρίου. Ο στόχος της ημέρας είναι να βοηθήσει τις συνθήκες ζωής για τα παιδιά παγκοσμίως και να προωθήσει τα δικαιώματα τους.

Η ημέρα καθιερώθηκε το 1954 και από τότε έχουν γίνει αρκετά βήματα που δείχνουν ότι πετυχαίνει ο σκοπός της. Κάθε χρόνο διοργανώνονται εκδηλώσεις και δράσεις, ενώ θεωρείται μια "ευχάριστη μέρα με σοβαρό μήνυμα". 

Στον φετινό εορτασμό συμμετέχει η Unicef με ένα εμπνευσμένο all star cast video, στο οποίο πρωταγωνιστεί η χαρισματική Millie Bobby Brown. H έφηβη ηθοποιός, ντυμένη στα μπλε, καλεί μια σειρά από ομάδες παιδιών (η ομάδα τεχνολογίας, η ομάδα γκαρνταρόμπας, η ομάδα Lego, η ομάδα μπογιάς κλπ) να προσθέσουν περισσότερο μπλε. Στη συνέχεια επικοινωνεί με ηθοποιούς και τραγουδιστές όπως ο Liam Neeson, η Dua Lipa και ο Orlando Bloom να προσθέσουν ο καθένας με τον τρόπο του περισσότερο μπλε, για να εορταστεί αυτή η μέρα. Κάπως έτσι ο Liam Neeson λέει ατάκες από το Taken ενώ φτιάχνει μάφιν, η Dua Lipa αλλάζει έναν στίχο από "κόκκινο" σε "μπλε" και ο Orlando Bloom γίνεται Orlando Bluem.

Δείτε ακόμη: Γονείς και παιδιά σε "επικίνδυνες αποστολές"