UPDATE #NOW

O George R.R. Martin αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το prequel του Game Of Thrones


The Jennettes

21 Νοεμβρίου 2018

game-of-thrones-s7-finale_1.jpg

Έχουμε ήδη καταλάβει ότι η τελευταία σεζόν του Game Of Thrones θα είναι γλυκόπικρη και βίαιη ταυτοχρόνως. Τώρα, ο George R.R. Martin αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για το prequel της σειράς -και είναι πολύ ενδιαφέρουσες.

Προφανώς, αν θέλετε να παραμείνετε στην άγνοια σχετικά με οτιδήποτε γύρω από τη σειρά, σταματήστε να διαβάζετε τώρα και περιμένετε μέχρι τα μέσα του 2019 για την επόμενη σεζόν.

Ο Martin μίλησε στο Entertainment Weekly για το prequel, το οποίο μάλλον θα ονομάζεται The Long Night. Τοποθετείται χρονικά γύρω στα 5.000 χρόνια πριν την τωρινή σειρά, το οποιο σημαίνει ότι δε θα υπάρχουν δράκοι. Ο συγγραφέας εξηγεί: "To Westeros είναι ένα εντελώς διαφορετικό μέρος. Δεν υπάρχει King's Landing. Δεν υπάρχει Σιδερένιος Θρόνος. Δεν υπάρχουν Targaryens και η Valyria μόλις που αρχίζει την άνοδό της. Έχουμε να κάνουμε με έναν παλιότερο κόσμο και ελπίζουμε ότι αυτό θα είναι μέρος της διασκέδασης όσον αφορά τη σειρά."

Ξέρουμε επίσης ότι στο prequel θα πρωταγωνιστεί η Naomi Watts, αλλά δεν ξέρουμε πολλά γύρω από αυτό. Πίσω από το show θα βρίσκεται η Jane Goldman, η οποία έχει γράψει το screenplay για τις δύο ταινίες Kingsman. Σύμφωνα με τον Martin, η ιστορία γενικώς καταγράφει "την κάθοδο του κόσμου από τα χρυσά χρόνια των ηρώων στις σκοτεινότερες εποχές. Και μόνο ένα πράγμα είναι σίγουρο: Από τα τρομακτικά μυστικά της ιστορίας του Westeros, μέχρι την πραγματική καταγωγή των white walkers, και από τα μυστήρια της Δύσης μέχρι το θρύλο των Stark, δεν είναι η ιστορία που νομίζουμε ότι ξέρουμε"

Δείτε ακόμη: To cast του Game of Thrones φωτογραφίζεται όπως δεν το έχετε ξαναδεί