UPDATE #NOW

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Avengers 4


The Jennettes

22 Νοεμβρίου 2018

44607119_313001909298434_6849953627911993767_n_1.jpg

Μέσα στο 2019, η Marvel θα φέρει στις αίθουσες το Avengers 4, τη συνέχεια του Avengers: Infinity War, στο οποίο θα αποφασιστεί το μέλλον του κόσμου της Marvel. Παρόλο που το Infinity War ήταν μεγάλη δέσμευση, φαίνεται πως πρόκειται απλώς για την απογείωση. Το Avengers 4 θα αποδείξει αν η Marvel θα τα καταφέρει και με την προσγείωση. 

Η ταινία θα τοποθετείται μετά τα γεγονότα του Infinity War. Θα δούμε το reunion των παλιών καλών Avengers, συμπεριλαμβανομένων και μερικών καινούριων, όπως ο Captain Marvel, ο Ant-man και ο Rocket, οι οποίοι θα συνεργαστούν για να γλιτώσουν τον κόσμο από την ολική καταστροφή.

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 26 Απριλίου. Δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσει το επίσημο trailer, πάντως το περιμένουμε πριν το τέλος του 2018.

Κάποιες πηγές το ήθελαν να κυκλοφορεί στο Black Friday, αλλά επιβεβαιώνεται ότι κάτι τέτοιο δε θα συμβεί. 

Και το όνομα; Δε γίνεται να το λένε απλώς Avengers 4. 

Η Marvel έχει αποφασίσει να μη δημοσιεύσει κάτι παραπάνω για τον τίτλο της ταινίας, καθώς αποτελεί spoiler για το Infinity War. H σύνοψη που έχουμε στη διάθεση μας λέει πάντως το εξής:

"Μια αποκορύφωση 22 διασυνδεδεμένων ταινιών, το τέταρτο επεισόδιο της σειράς ταινιών Avengers θα προσκαλέσει το κοινό να γίνει μάρτυρας της καμπής αυτού του επικού ταξιδιού. Οι αγαπημένοι μας ήρωες θα καταλάβουν πραγματικά πόσο εύθραυστη είναι αυτή η πραγματικότητα και τις θυσίες που πρέπει να γίνουν για να την υποστηρίξουν"

Oι fans της σειράς είναι πεπεισμένοι ότι στην ταινία θα εμπλέκεται η έννοια του ταξιδιού στο χρόνο. Αυτή η ιδέα πυροδοτήθηκε από κάποιες φωτογραφίες που διέρρευσαν, στις οποίες οι ηθοποιοί φοράνε κοστουμια από παλιότερες ταινίες της Μarvel (άρα δικαιούμαστε να πιστεύουμε ότι θα δούμε να επιστρέφουν σε παλιότερα χρονικά σημεία)

Μπορούμε να περιμένουμε να δούμε όλους τους αγαπημένους μας Avengers σε αυτήν την ταινία, μαζί με κάποιους νέους που εμείς οι Marvel fans έχουμε ήδη γνωρίσει (όπως ο Ant-Man). Επίσης, ξέρουμε ότι θα δούμε τον Stan Lee να εμφανίζεται, καθώς έχει ήδη γυρίσει τα cameos του πριν το θάνατό του.

Δείτε ακόμη: Όλα τα cameos του θρυλικού Stan Lee σε ταινίες της Marvel