UPDATE #NOW

Αν αγαπάτε τα σκυλάκια αυτή η πρόταση γάμου θα σας συγκινήσει


The Jennettes

9 Δεκεμβρίου 2018

rawpixel-797134-unsplash_1.jpg

Αν το όνειρό σας είναι να κάθεστε αγκαλιά με πολλά πολλά κουτάβια, σας έχουμε ένα καλό κι ένα κακό νέο. Το καλό νέο είναι ότι σε αυτό το άρθρο θα δείτε πάρα πολλά κουτάβια. Το κακό νέο είναι ότι ο τέλειος άντρας για εσάς έκανε πρόταση γάμου σε κάποια άλλη.

Όταν ο Maurice πρότεινε στη Laura να πάνε για μια αυτοσχέδια πεζοπορία στο Runyon Canyon πριν πάνε για ποτό το βράδυ, δεν της πέρασε τίποτα από το μυαλό. Οι αυθόρμητες αθλητικές δραστηριότητες ήταν μέρος της σχέσης του από την αρχή, οπότε δεν υπήρχε κάτι εκτός του φυσιολογικού. Μόλις όμως έφτασαν στην κορυφή, η Laura είδε μια σειρά από στρωμένα ροδοπέταλα, και τότε κατάλαβε ότι υπήρχε κάτι παραπάνω. 

Βρέθηκε μπροστά σε μια χορωδία, η οποία τραγουδούσε το τραγούδι "Φίλα το Κορίτσι", από τη "Μικρή Γοργόνα" ενώ ο Maurice γονάτισε για να κάνει την ερώτηση, με ένα δαχτυλίδι αρραβώνων σε σχήμα σταγόνας. Και τότε, ήρθε η στιγμή που κάθε φιλόζωο κορίτσι ονειρεύεται

Με το που η Laura είπε ναι, 16 σκυλάκια εμφανίστηκαν και άρχισαν να παίζουν και να χοροπηδάνε γύρω της. Αυτή ήταν και η τελική έκπληξη αυτής της συγκινητικής πρότασης που προετοίμασε ο Maurice: 16 κουτάβια να συγχαρούν την αρραβωνιαστικιά του με χαρωπά και άτσαλα φιλιά. "Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα πιο μαγικό", είπε η Laura.

Ούτε εμείς, Laura. Ούτε εμείς.

Δείτε ακόμη: Ο φωτογράφος που βοηθάει αδέσποτα σκυλάκια να υιοθετηθούν