UPDATE #NOW

H Monica και ο Richard από τα «Φιλαράκια» σε ένα σπάνιο reunion


The Jennettes

20 Δεκεμβρίου 2018

46364290_2016509218641669_950904933615531308_n1.jpg

Είναι πάντα ωραίο να ξαναβλέπεις παλιούς φίλους, ειδικά αν έχετε παίξει το ζευγάρι στο πιο διάσημο sitcom των τελευταίων δεκαετιών. Η Courtney Cox, δηλαδή η Monica Geller από τα "Φιλαράκια" συνάντησε τυχαία τον Tom Selleck, δηλαδή τον Richard Burke τυχαία σε ένα μπαρ και μια χρήστρια του Twitter το κατέγραψε σε video.

Στο video, o Selleck πλησιάζει την Cox, η οποία δείχνει πολύ χαρούμενη από τη συνάντησή με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της. Η λεζάντα που έβαλε η Claudia Oshry στο video, ήταν: "Εντοπίστηκαν στη Νέα Υόρκη: Ο Dr. Richard Burke και η Monica Geller να λένε γεια ο ένας στον άλλο. Σοκ. Τι θα έλεγε ο Chandler;"

Ας ελπίσουμε ότι μετά από 15 χρόνια γάμου, ο Chandler δε θα είχε πρόβλημα αν η Monica συναντούσε τυχαία έναν πρώην της από 20 χρόνια πριν, αλλά δεν θα ποντάραμε σε αυτό. Δεν έχουν παιδιά να ασχοληθούν; Ο Richard πιθανότατα θα έχει ήδη συνταξιοδοτηθεί, θα μένει στη Florida και δε θα έχει καμία σχέση με τη Monica. Ίσως θα μπορούσε να βοηθήσει αν τα δίδυμα χρειάζονται εξετάσεις στα μάτια τους.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, αυτό δε θα είναι το τελευταίο reunion των Friends που θα δούμε. Μπορούμε ακόμα να ελπίζουμε σε κάποιο reboot.

Δείτε ακόμα: To cast του Game of Thrones φωτογραφίζεται όπως δεν το έχετε ξαναδεί