UPDATE #NOW

Έτσι θα ξεκλειδώσετε τη μυστική σκηνή του Bandersnatch, σύμφωνα με το Netflix


The Jennettes

14 Ιανουαρίου 2019

new_blackmirror_s5_bandersnatch_00416.jpg

Αν δεν έχετε δει το Black Mirror: Bandersnatch ακόμα, σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει τον ντόρο γύρω από την ταινία στο internet. Αν ναι, ενδεχομένως να περάσατε κι εσείς περισσότερες ώρες απ' όσο υπολογίζατε να βλέπετε τη συγκεκριμένη ταινία, "διαλέγοντας" την πλοκή της. Και τώρα το Νetflix κάνει λίγο πιο εύκολη την κατάσταση, δημοσιεύοντας νέα στοιχεία για το πώς να δούμε το special episode του Black Mirror. Την Τρίτη, το streaming site αποκάλυψε το πώς μπορεί κανείς να ξεκλειδώσει μία μυστική σκηνή στο Bandersnatch, οπότε μάλλον θα πρέπει να αφιερώσουμε λίγο ακόμα χρόνο.

Την Τρίτη, το αγγλικό και ιρλανδικό account του Netflix στο Twitter, έγραψε: "Νομίζετε πως έχετε δει τα πάντα από το bandersnatch; Προσπαθείστε να πάρετε την οικογενειακή φωτογραφία - δύο φορές -". Η κίνηση αυτή, όπως ανακάλυψαν οι fans, ξεκλειδώνει μία νέα σκηνή που δεν είχαμε δει προηγούμενως. Όπως αναφέρει το Forbes, η μυστική σκηνή του Bandersnatch είναι αποτέλεσμα μίας σημαντική επιλογής μεταξύ του αν o Stefan θα πάρει μία οικογενειακή φωτογραφία ή ένα βιβλίο, και έχει ως αποτέλεσμα διαφορετικές σκηνές στο safe room. "Αλλά συμβαίνει κάτι την πρώτη φορά που παίρνει τη φωτογραφία και κάτι άλλο αν διαλέξεις να την πάρει ξανά σε άλλη λούπα," γράφει το Forbes. Γι' αυτό κι έχει υπάρξει τόσο δύσκολο για τους τηλεθεατές να τη βρουν: Θα πρέπει να κάνουν την ίδια επιλογή δύο φορές, πράγμα ασυνήθιστο.

Το τέλος που "ξεκλειδώνεται" μέσω αυτής της διπλής δράσης είναι... αρκετά τρομακτικό. Δεν θα πούμε κάτι άλλο - spoilers! - γιατί αυτή τη σκηνή αξίζει να τη βιώσετε.

 

Δείτε ακόμη: 10 ταινίες στις οποίες οι ηθοποιοί κάνουν πραγματικό σεξ