UPDATE #NOW

"Στον σινεμά όταν παίζει Γιώργαρο σεβόμαστε": Οι Λάνθιμος Χούλιγκανς είναι το page που πρέπει να ακολουθήσεις πριν τα Oscars


The Jennettes

31 Ιανουαρίου 2019

abaca_594682_0051_0.jpg

Μετά την τεράστια επιτυχία της σελίδας Τσιτσιπάς Χούλιγκανς, -που πλέον έχει 22 χιλιάδες fans-, ήρθε η νέα μανία και είναι πιο ψαγμένη, πιο κουλτουριάρικη και πιο Οσκαρική από ποτέ.

Οι Λάνθιμος Χούλιγκανς είναι τα τίμια λαϊκά παιδιά με κινηματογραφική παιδεία, που υποστηρίζουν μέχρι τέλους την πορεία του Γιώργου Λάνθιμου στα Οσκαρ. Λανθιμικοί μέχρι το κόκκαλο, οι μπάχαλοι του Λάνθιμος Χούλιγκανς γράφουν συνθήματα, δίνουν οδηγίες και προετοιμάζονται για τη μεγάλη βραδιά με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Μπορεί ακόμα να μην έχουν ούτε δέκα δημοσιεύσεις, αλλά είναι ήδη πολύ δύσκολο να διαλέξουμε τις αγαπημένες μας. Πάντως ξεχωρίσαμε κάποιες ατάκες, κάποιες οδηγίες και κάποια συνθήματα, τα οποία θα έχουμε αποστηθίσει μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου - και σας προτρέπουμε να κάνετε το ίδιο για να μη γίνει "καμιά μανούρα".

"ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΙΝΕΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΑ".

"ΣΤΟΝ ΣΙΝΕΜΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΩΡΓΑΡΟ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ"

"ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΠΟΚ ΠΟΡΝ ΣΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ"

"ΑΜΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΑΣ ΠΩΠΩ ΤΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟ ΡΟΜΑ Ή ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΛΑΚΕΤΑ, ΒΑΖΕΤΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ Ή ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ 'ΚΑΙΙΙ ΑΞΙΟΝ'"

Και κυρίως, να ξέρετε: Αν δεν "τα σηκώσουμε και τα δέκα, θα είναι αποτυχία που οφείλεται σε πλεχτάνη".

Παιδιά είμαστε μαζί σας, σας στηρίζουμε. Κι εμείς Λανθιμικές είμαστε.

Διαβάστε επίσης: O Γιώργος Λάνθιμος υποψήφιος σε 10 κατηγορίες των #Oscars2019