UPDATE #NOW

Η Τεχνόπολη μας ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο του βινυλίου


The Jennettes

1 Φεβρουαρίου 2019

emily-rudolph-600501-unsplash.jpg

Κι έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο που θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Ωραίοι οι καφέδες και τα ποτά, αλλά καμιά φορά μας πιάνει μια θέληση να χαλαρώσουμε αλλιώς και να κάνουμε μια βόλτα που δεν κάνουμε συνέχεια.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Τεχνόπολη μας δίνει μια εναλλακτική πρόταση, με το Vinyl Market που πραγματοποιεί.

Τα βινύλια σχεδόν σταμάτησαν να κυκλοφορούν μετά την εμφάνιση των CD, όμως τώρα έχουν επανέλθει δυναμικά, ακόμα και για αυτούς που δεν είναι μανιώδεις συλλέκτες. Η ασύγκριτη ποιότητα του ήχου τους και η vintage ομορφιά τους τα καθιστά ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αντικείμενα να αγοράσει κανείς, ή ακόμα και απλώς να χαζέψει βολτάροντας.

Στην Τεχνόπολη, από την Παρασκευή στις 17.00 το απόγευμα και Σαββατοκύριακο από τις 11.00 έως τις 22.00 το βράδυ, θα μπορούμε να εμπλουτίσουμε τη συλλογή μας, ανακαλύπτοντας παλιά και κανούρια διαμάντια, με υπόκρουση από όμορφες μουσικές από DJ sets που θα δίνουν τον παλμό.

Παραλλήλως, την Κυριακή η Τεχνόπολη θα μετατραπεί στον απόλυτο προορισμό για μικρούς και μεγάλους. Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου έχει σχεδιάσει δημιουργικές κι ενδιαφέρουσες δράσεις που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά και θα απολαύσουν και οι γονείς.