UPDATE #NOW

Αποκαλύφθηκε ο πραγματικός σκοπός πίσω από το διάσημο αυγό του Instagram


The Jennettes

6 Φεβρουαρίου 2019

49995128_1887046798088405_1821928882004170784_n.jpg

Θυμάστε το αυγό που έσπασε το ρεκόρ της Kylie Jenner για τη φωτογραφία με τα περισσότερα likes στο Instagram; Από ο,τι φαίνεται, δεν πρόκειται απλώς για ένα ανούσιο παιχνίδι των social media.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let’s set a world record together and get the most liked post on Instagram. Beating the current world record held by Kylie Jenner (18 million)! We got this ? #LikeTheEgg #EggSoldiers #EggGang

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EGG GANG ? (@world_record_egg) στις

O λογαριασμός του διάσημου αυγού στο Instagram έχει δημοσιεύσει άλλες πέντε φωτογραφίες μετά από εκείνη που ξεπέρασε σε likes τη φωτογραφία της Kylie Jenner με την Stormi, και σε κάθε μια από αυτές το κέλυφος του αυγού μοιάζει να σπάει όλο και περισσότερο. Στην τελευταία δημοσίευση, το αυγό σπάει, υποκύπτωντας στην πίεση των social media. Με αυτόν τον τρόπο, αποκαλύφθηκε ο πραγματικός σκοπός της καμπάνιας, που είναι να ενημερώσει και να εντάξει περισσότερους ανθρώπους στη συζήτηση σχετικά με τα ζητήματα ψυχικής υγείας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Phew! I feel so much better now ? If you’re feeling the pressure, visit talkingegg.info to find out more. Let’s build this list together ? #EggGang #WeGotThis #TalkingEgg

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EGG GANG ? (@world_record_egg) στις

Ένα link στην τελευταία δημοσίευση, παραπέμπει σε ένα website με μια λίστα από χώρες και τους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ψυχικής υγείας σε κάθε μια από αυτές. Καθώς 52 εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο διέδρασαν με την καμπάνια, αποδεικνύεται ότι ήταν ένας πολύ έξυπνος τρόπος για να τραβήξουν την προσοχή γύρω από ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.

Δείτε ακόμη: Ο άντρας με τις πιο πρωτότυπες selfies στο Instagram