UPDATE #NOW

6 κατηγορίες insta stories που αγαπάμε να μισούμε


The Jennettes

19 Φεβρουαρίου 2019

callie-morgan-285242-unsplash.jpg

Έχει έρθει η ώρα να μιλήσουμε ανοιχτά για το Instagram, και κυρίως για τα stories.

Πολλές φορές μοιραζόμαστε περισσότερα πράγματα από όσα θα έπρεπε στα stories μας, αγνοώντας παντελώς τον εκνευρισμό που μπορούμε να προκαλέσουμε σε όσους μας ακολουθούν. Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι για το αν τα insta stories σας ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε

6. "Νέο post"

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνετε story το νέο σας post για να ενημερώσετε ότι υπάρχει νέο post. Αφήστε τη ζωή και τον αλγόριθμο του Instagram να κάνουν τη δουλειά τους, και να εμφανιστεί από μόνο του στην αρχική σελίδα των ακολούθων σας.

5. Το story από την προπόνηση

Σίγουρα χαιρόμαστε που ασχολείστε ενεργά με την ευεξία σας. Ένα post μια στο τοσο δεν είναι καθόλου κακό. Μετά από 28 ιδρωμένα stories όμως, ίσως να το έχετε παρακάνει. Αφήστε τις υπερβολές στην Kim Kardashian, κάντε τους κοιλιακούς σας ήσυχα, και μοιραστείτε μαζί μας το αποτέλεσμα.

4. Το ανούσιο poll

Υπάρχουν μερικά polls στα οποία ψηφίζουμε με χαρά, και μερικά άλλα τα οποία μοιάζουν να έχουν εμφανιστεί μπροστά μας μόνο για να μας δυσκολέψουν τη ζωή. Είτε βάζετε και στις δύο επιλογές το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια, είτε βάζετε το poll σε τέτοιο σημείο στην οθόνη ώστε να μην μπορεί κανείς να ψηφίσει την μια από τις δύο επιλογές, δημιουργείτε μεγαλύτερη σύγχυση από ότι διασκέδαση. Είστε σίγουροι ότι το θέλετε αυτό;

3. Το story - μονόλογος

Μερικές φορές τα 15 δευτερόλεπτα ενός insta story δεν αρκούν. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ένας μισάωρος μονόλογος για τις πολιτικές εξελίξεις πρέπει να στριμωχτεί σε διακοπτόμενα σποτάκια που μοιάζουν σα να έχετε λόξυγγα. Αν αισθάνεστε ότι έχετε να πείτε πολλά, ίσως πρέπει να προτιμήσετε το Youtube.

2. Τα γενεθλια των φίλων

Είναι κάποιος άγραφος κανόνας ότι πρέπει να περάσετε τα γενέθλια των φίλων σας ανεβάζοντας σε story κάθε δραστηριότητά σας; Η τούρτα δείχνει πεντανόστιμη, η παρέα φοβερά διασκεδαστική και το πάρτι τέλειο, απλώς εμείς δεν είμαστε εκεί. Το να βλέπουμε άλλους ανθρώπους να περνάνε καλά δεν έχει πλάκα, ειδικά αν δεν τους ξέρουμε καν.

1. Η συναυλία (και το club)

Τα insta stories από clubs και συναυλίες είναι ένας πραγματικός εφιάλτης. Σίγουρα, όποιος τα κανει περνάει καταπλητικά εκείνη τη στιγμή και ειλικρινά χαιρόμαστε, απλώς βλέπουμε μόνο πολύχρωμα φώτα που αναβοσβήνουν, διακρίνουμε σιλουέτες που δεν ξερουμε σε ποιον ανήκουν, κι ακούμε έναν θόρυβο τόσο κακό που σχεδόν θα προτιμούσαμε να μην είχαμε αυτιά. Εάν δεν ειστε αγκαλιά με κάποιον celebrity, καλύτερα να το αποφύγετε.

Σε κάθε περίπτωση, όλα τα stories μπορουν να παρακαμφθούν με ένα πάτημα του δαχτύλου, οπότε σίγουρα δε θα πεθάνουμε αν κάποιος τα κάνει - ακόμα κι αν λέμε το αντίθετο. Οι ζωές των φίλων μας μάς ενδιαφέρουν, απλώς μερικές ιστορίες δεν ειναι τόσο ενδιαφέρουσες όσο άλλες.

Δείτε ακόμη: 9 φωτογραφίες από το Instagram που δε θα ξεχάσουμε εύκολα