UPDATE #NOW

Καρχαρίας επιτέθηκε σε Infuencer που κυνηγούσε την τέλεια λήψη


The Jennettes

23 Φεβρουαρίου 2019

1531336828754-02-07-2018-20-04-17.jpeg

Η Katarina Zarutskie, η 19χρονη φοιτήτρια που διατηρεί ένα lifestyle blog με το όνομα Vogue and Vegetables, έκανε διακοπές με το αγόρι της και τους γονείς του. Όταν εντόπισε μερικούς καρχαρίες σε λίμνη με νερό, σκέφτηκε ότι ήταν η τέλεια ευκαιρία για μια φωτογραφία και κολύμπησε προς τα εκεί.

Όσο τρελό κι αν ακούγεται, η Zaruskie επιμένει ότι ήξερε ότι δεν κάνει κάτι ιδιαίτερα επικίνδυνο. Καθώς στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με surfing και scuba diving, ήξερε ότι οι συγκεκριμένοι καρχαρίες δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι, και υπήρχαν κι άλλοι άνθρωποι που κολυμπούσαν τριγύρω. Φαίνεται όμως πως είχε άδικο.

Καθώς ο πατέρας του αγοριού της τραβούσε τις φωτογραφίες, ο ένας από τους καρχαρίες δάγκωσε το χέρι της και άρχισε να την τραβάει κάτω από το νερό. Πάλεψε για περίπου δέκα δευτερόλεπτα να ξεφύγει από το κράτημά του, πριν καταφέρει να ξεφύγει από τα σαγόνια του, διατηρώντας παραδόξως την ψυχραιμία της αρκετά ώστε να θυμηθεί να βγάλει το χέρι της από το νερό πριν το αίμα προσελκύσει κι άλλους καρχαρίες.

"Σε αυτό το σημείο, το σώμα έχεί τόση αδρεναλίνη, και πρέπει απλώς να καταφέρεις να ξεφύγεις από την κατάσταση, αλλά κατάφερα να παραμείνω πάρα πολύ ήρεμη", είπε στο ΒBC. "Νομίζω ότι αν κάποιος φώναζε και χτυπιόταν, θα άλλαζε εντελώς η ιστορία". "Είμαι τυχερή που έχω το χέρι μου".

Η Zarutskie έσπευσε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της έκαναν ράματα και της έδωσαν αντιβίωση. Το περιστατικό πιθανόν θα της αφήσει ουλή, όμως συνολικά θα μπορούσε να έχει πάει πολύ χειρότερα. Επιπλέον, κατάφερε όντως να απαθανατιστεί η στιγμή που τη δαγκώνει ο καρχαρίας. Το κορίτσι ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram και η ιστορία έγινε viral.

Δείτε ακόμη: Ο άντρας με τις πιο πρωτότυπες selfies στο Instagram