AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

UPDATE #NOW

Τέσσερις Γάμοι και Μία Κηδεία: Δείτε το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου σίκουελ


28 Φεβρουαρίου 2019

capture.jpg

Το Red Nose Day αποτελεί τηλεοπτικό θεσμό στη Βρετανία, μια ολόκληρη ημέρα αυτοσαρκασμού και κωμωδίας από το κρατικό δίκτυο του BBC, όπου ταυτόχρονα συγκεντρώνονται έσοδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Την ημέρα αυτή επέλεξαν λοιπόν, προκειμένου να επιστρέψουν από… την αφάνεια 25 ετών, οι αγαπημένοι χαρακτήρες του «Τέσσερις Γάμοι και Μία Κηδεία», της μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχίας του 1994, με το τρέιλερ να βγαίνει στον αέρα πριν λίγες ώρες. Στην πρώτη ταινία, ο Χιου Γκραντ υποδύθηκε τον αμήχανο βρετανό εργένη Τσαρλς που ερωτεύεται την Αμερικανίδα Κάρι, την οποία υποδύθηκε η Αντι Μακντάουελ. Οι Γκραντ, Μακντάουελ και Κρίστιν Σκοτ Τόμας πρωταγωνιστούν τώρα στο «σίκουελ», σε σενάριο και πάλι του Ρίτσαρντ Κέρτις που μας αφηγείται την εξέλιξη των χαρακτήρων, τα 25 χρόνια που μεσολάβησαν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.