UPDATE #NOW

#ForTheThrone: Τα νέα posters του Game Of Thrones μας προετοιμάζουν δυναμικά για την τελευταία σεζόν


The Jennettes

1 Μαρτίου 2019

game-of-thrones-s7-finale_1.jpg

H 8η και τελευταία σεζόν του Game Of Thrones πλησιάζει, και έχει έρθει η ώρα να αποφασίσετε ποιον υποστηρίζετε στη μάχη για τον Θρόνο.

Την Πέμπτη, το HBO αποκάλυψε 20 νέα posters τα οποία είναι το τέλειο φρεσκάρισμα της μνήμης μας σε σχέση με τους χαρακτήρες που διεκδικούν το σιδερένιο θρόνο. Στα posters, τα οποία δημοσιεύθηκαν στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter, απεικονίζονται αγαπημένοι χαρακτήρες του κοινού, όπως ο Jon Snow, o Tyrion Lannister και η Sansa Stark, να κάθονται στον θρόνο, μαζί με κάποια από τις χαρακτηριστικότερες φράσεις τους.

Η αποκάλυψη των posters συνοδεύτηκε από το λανσάρισμα μιας σειράς emoji εμπνευσμένων από τη σειρά, γεγονός δυσανάλογα χαριτωμένο σε σχέση με τις βιαιότητες που έχουμε δει να συμβαίνουν στο show.

Φυσικά, δεν πρόκειται απλώς για posters. Οι συγκεκριμένες εικόνες είναι ευθείες αναφορές στα γεγονότα των προηγούμενων σεζόν, και hints σε όσα πρόκειται να ακολουθήσουν. Από τον τρόπο που κάθονται οι ήρωες, μέχρι τα ρούχα που φοράνε, αποκτούμε ολοένα και περισσότερες πληροφορίες που μας προετοιμάζουν για την τελευταία σεζόν της επικής σειράς.

Δείτε ακόμη: To cast του Game of Thrones φωτογραφίζεται όπως δεν το έχετε ξαναδεί