UPDATE #NOW

Μια γυναίκα μάζεψε όλα τα κουτιά από τις αγορές της και έκανε την πιο επική φάρσα στον άντρα της


The Jennettes

3 Απριλίου 2019

56167994_10100498411307124_4720863760674193408_n.jpg

Η Maureen Pritchard, μια γυναίκα από το το Green Bay του Wisconsin έκανε την καλύτερη πρωταπριλιάτικη φάρσα στον σύζυγό της, Rob. Τους τελευταίους μήνες, η γυναίκα κρατουσε όλα τα κουτιά από τις παραγγελίες της στο Amazon, μαζί με τα κουτιά από τις παραγγελίες της οικογένειάς της. Την Πρωταπριλιά, η Maureen στοίβαξε όλα τα κουτιά στην είσοδο του σπιτιού, λίγο πριν επιστρέψει ο σύζυγός της σπίτι. 

"Σχεδίαζα εδώ και ΜΗΝΕΣ αυτό το πρωταπριλιάτικο αστείο στον Rob! Και του την έφερα για τα καλά! Μακάρι να είχα συνεχίζει να καταγράφω την αντίδρασή του με το που μπήκε στο σπίτι", έγραψε στο Facebook. "Όταν με είδε να τραβάω βίντεο από το παράθυρο, νόμιζα ότι κατάλαβε ότι ήταν αστείο, αλλά όταν μπήκε μέσα συνέχισε να ρωτάει 'Τι είναι όλα αυτα;;;'. Έπρεπε να εξηγήσω ότι ήταν κρατημένα κουτιά έξι μηνών, από εμάς, τους γονείς μου και την αδερφή μου! Το δεύτερο βίντεο είναι η αντίδρασή του. Πρωταπριλιά! Χρειάζεται κανείς κουτιά; Δεν έχετε ιδέα πόσοθι άνθρωποι έκοψαν ταχύτητα ή σταμάτησαν μπροστά στο σπίτι μας σήμερα!"

Η Maureen όχι μόνο έκανε την πιο δημιουργική και εύκολη φάρσα, αλλά είμαστε σίγουροι ότι πολλοί, πάρα πολλοί σύντροφοι θα είχαν την ίδια αντίδραση με τον Rob.

Δείτε ακόμη: Ένας άντρας τρολάρει τις περίεργες εμφανίσεις των διασήμων και τις ξαναφτιάχνει με φτηνά αντικείμενα