UPDATE #NOW

Aυτή η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones δεν επιτρέπεται να δει τη σειρά


The Jennettes

14 Μαΐου 2019

cq5dam.web_.1200.675.jpeg

H σταρ του Game of Thrones, Bella Ramsey, δεν επιτρέπεται να δει τη σειρά που την έχει κάνει διάσημη. Η νεαρή ηθοποιός παίζει τη Lyanna Mormont στη σειρά φαντασίας, αλλά αποκάλυψε ότι οι γονείς της δεν την αφήνουν να δει τη σειρά, παρόλο που είναι ένας από τους σημαντικότερους χαρακτήρες.

Μιλώντας στη Daily Star, η 15χρονη δήλωσε: "Πιθανόν θα τα δω όλα όταν θα είμαι 18."

"Ακόμα και στα επεισόδια που έχω δει, υπάρχουν σημεία που η μαμά και ο μπαμπάς στέκονται μπροστά μου για να με αποτρέψουν από το να δω οτιδήποτε πάρα πολύ βίαιο. Μου επιτράπηκε να δω τον εαυτό μου να πεθαίνει την προηγούμενη Κυριακή και έχω παρακολουθήσει λίγο από την έβδομη σεζόν".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

. One. More. Sleep. #gameofthrones #thenorthremembers #winterishere #season8 #lyannamormont #iggythehorse

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella Ramsey (@bellaramsey) στις

Τρία χρόνια είναι πολύς χρόνος για να περιμένει κανείς, αλλά τουλάχιστον είχε την ευκαιρία να δεί την τελευταία υπόκλιση του χαρακτήρα της, καθώς η Lyanna Mormont ήταν υπέροχη -πιθανόν η πιο σκληρoτράχηλη τύπισα της Μάχης του Winterfell.

Oι θεατές λάτρεψαν την ερμηνεία της και μάλιστα κάποιοι έγραψαν ότι η συμβολή της Lyanna ήταν σημαντικότερη από εκείνη του Jon Snow και της Daenerys μαζί.

Οι παραγωγοί του show αποκάλυψαν ότι η Lyanna επρόκειτο να είναι χαρακτήρας με μόλις μια σκηνή, αλλά όταν γνώρισαν τη Bella Ramsey κατάλαβαν ότι έπρεπε να την κρατήσουν. "Ξέραμε ότι δεν μπορείς να δώσεις έναν μεγάλο θάνατο σε όλους όσοι πεθαίνουν στη μάχη, επειδή θα ήταν υπερβολικό, αλλά επίσης, αν επρόκειτο να πεθάνει εκεί, δε θα μπορούσαμε να μην δώσουμε έκταση".

"Νομίζω οτι επίσης καταλαβαίνουν γιατί έπρεπε να δώσουμε σε έναν από τους πιο μικρούς και δυνατούς ανθρώπους της σειράς μια ευκαιρία να πεθάνει παίρνοντας μαζί της ένα από τα πιο μεγάλα και δυνατά πράγματα που έχουμε δει στη σειρά".

Δείτε ακόμη:

Game of Thrones: Οι εμφανίσεις των πρωταγωνιστών θύμισαν Oscars