Πάνω από 250.000 fans του Game of Thrones υπέγραψαν για να ξαναφτιαχτεί η τελευταία σεζόν από "ικανούς συγγραφείς"

The Jennettes
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019
screenshot_2019-05-16_game_of_thrones_reveals_final_episode_photos.png

To βασίλειο έχει διχαστεί.

Χιλιάδες fans της σειράς Game of Thrones έχουν απογοητευτεί πλήρως με την όγδοη και τελευταία σεζόν της υπερβολικά δημοφιλούς σειράς του HBO και τα έβαλαν με τους συντελεστές της σειράς.

Για αυτόν το λόγο, μια λίστα υπογραφών έκανε την εμφάνισή της στο change.org, ζητώντας από το δίκτυο να "ξαναφτιαχτεί η 8η σεζόν του Game of Thrones με ικανούς συγγραφείς". Αυτήν τη στιγμή έχουν μαζευτεί πάνω από 250.000 υπογραφές, με στόχο τις 300.000.

"Ο David Benioff και ο D.B. Weiss αποδείχθηκαν ανεπαρκείς χωρίς το αρχικό υλικό (τα βιβλία) πάνω στο οποίο θα πατήσουν", έγραψε στο site ο εμπνευστής του αιτήματος, αναφερόμενος στους δημιουργούς της σειράς. "Η σειρά αξίζει μια τελευταία σεζόν που βγάζει νόημα. Σαμποτάρετε τις προσδοκίες μου και κάντε το να συμβεί εκεί στο HBO!"

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, δημιούργησε ποικίλες αντιδράσεις, αλλά δεν ηταν το μόνο. Πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες εβδομάδες για το πόσο γρήγορα προχωράει η σειρά, ενώ το HBO έχει ήδη δώσει στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, στη μια εκ των οποίων φαίνεται η Daenerys με τον στρατό της και στη δεύτερη φαίνεται ένας μάλλον στεναχωρημένος Tyrion.

Σε κάθε περίπτωση, το trailer του τελευταίου επεισοδίου έχει ήδη κυκλοφορήσει.

Εάν πάντως θέλετε να υπογράψετε για να ξαναδημιουργηθεί η τελευταία σεζόν της σειράς, μπορείτε να βρείτε τη λίστα υπογραφών, εδώ.

Δείτε ακόμη: To cast του Game of Thrones φωτογραφίζεται όπως δεν το έχετε ξαναδεί