UPDATE #NOW

Ένα μέχρι τώρα άγνωστο βίντεο αποκαλύπτει το πρόσωπο του Banksy


The Jennettes

5 Ιουλίου 2019

3000.jpg

Mια μέχρι τώρα χαμένη συνέντευξη, με έναν νεαρό άντρα που ισχυρίζεται ότι είναι ο Banksy, βρέθηκε στο αρχείο μιας τηλεοπτικής εταιρείας. Η συνέντευξη ανήκει στο αρκετά μακρινό παρελθόν, πολύ πριν ο ανώνυμος street artist γίνει ο διασημότερος του κόσμου, και δείχνει έναν άντρα του οποίου το πρόσωπο ειναι μισοκαλυμμένο με ένα καπέλο και ένα t-shirt.

Ο καλλιτέχνης φαίνεται να ζωγραφίζει με στένσιλ ένα μαύρο έντομο σε έναν τοίχο και να δουλεύει πάνω σε ένα έργο στο οποίο ένα μωρό παίζει με τουβλάκια - γράμματα τα οποία σχηματίζουν τη φράση "σκοτώστε περισσότερο". Και τα δύο κομμάτια έχουν αποδοθεί εδώ και πολύ καιρό στον Banksy.

Ο συνεντευξιαζόμενος εμφανίζεται για λίγα δευτερόλεπτα, κι εξηγεί ότι κρύβει το πρόσωπό του "επειδή δεν μπορείς να κάνεις graffiti και μετά να εμφανίζεσαι δημόσια", ενώ επισημαίνει στον δημοσιογράφο ότι "αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί".

Το υλικό βρέθηκε από τον Robert Murphy ο οποίος έκανε μια έρευνα για τον Banksy, και το βρήκε στα αρχεία του ITV News. Δεν είναι απολύτως βέβαιο ότι πρόκειται για αυτόν, αλλά το κλιπ δείχνει έναν καλλιτέχνη που δηλώνει ότι είναι ο Banksy, και δημιουργεί έργα σε μια επίσημη έκθεση του Banksy.

Δείτε ακόμη:

Ένας genious street artist στους δρόμους της Νέας Υόρκης

TAGS