UPDATE #NOW

Πωλείται το αρχοντικό από την ταινία Όσα Παίρνει ο Άνεμος


The Jennettes

10 Ιουλίου 2019

gettyimages-526899632.jpg

Ένα πολυτελές αρχοντικό που ενέπνευσε το Όσα Παίρνει ο Άνεμος της Margaret Mitchell τίθεται προς πώληση, με τις προσφορές να ξεκινούν από το 1 εκ. δολάρια. Η ιδιοκτησία ήταν η έμπνευση πίσω από το Twelve Oaks, εκεί που έμενε ένας από τους βασικούς χαρακτήρες, ο Ashley Wilkes.

H Mitchell δεν ενδιαφέρθηκε να πάρει μέρος στην προσαρμογή της ταινίας από τον David Selznick, η οποία κέρδισε πολλά Oscars, εκτός από μία λεπτομέρεια. Βρήκε μία φωτογραφία στο Atlanta Journal of a Covington, ένα αρχοντικό του 1836 στη Georgia, την έκοψε και την έστειλε στον Selznick με τη σημείωση πως ήταν ίδιο με το σπίτι που είχε φανταστεί για τον Ashley Wilkes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eclectica Gallery (@eclecticagallery) on

Μία από τις πρώτες σκηνές της ταινίας δείχνει την Scarlett O'Hara να πηγαίνει σε ένα BBQ στο Twelve Oaks όπου δηλώνει την αγάπη της στον Ashley και μετά ανακαλύπτει πως είναι αρραβωνιασμένος με την ξαδέρφη του, Melanie. Είναι επίσης η πρώτη φορά που συναντά τον έρωτα της ζωής της, Rhett Butler.

Πλέον, η ιδιοκτησία έχει λάβει ανακαίνιση που κόστισε 2 εκ. δολάρια και έχει 12 κρεβατοκάμαρες, 13 μπάνια, μεγάλη τραπεζαρία, νέα κουζίνα και προσωπική βιβλιοθήκη. Επίσης, έχει πισίνα και έναν τεράστιους κήπους.

 

Δείτε ακόμη: H Beyonce και ο Jay Z αγόρασαν εξοχικό αξίας 26 δισεκατομμυρίων