Η διάσημη ρομαντική κομεντί "Πώς να χωρίσετε σε 10 μέρες" μεταφέρεται στην τηλεόραση

The Jennettes
Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019

Το "Πώς να χωρίσετε σε 10 μέρες" είναι μια από τις πιο διάσημες κι αγαπημένες ρομαντικές κομεντί. Η ταινία του 2003 έχει πολλές αξιομνημόνευτες στιγμές, από τις ατάκες μέχρι το κίτρινο φόρεμα της Kate Hudson. Στα πολύ καλά νέα, όλα αυτά θα αποκτήσουν ένα remake, και μάλιστα τηλεοπτικό.

Η εταιρεία streaming Quibi ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με την Paramount TV για μια "μοντέρνα εκδοχή του Πώς να χωρίσετε σε 10 μέρες". Τι είναι αυτό που το κάνει τόσο σύγχρονο; Ο σεναριογράφος Guy Branum θα αλλάξει λίγο την ιστορία, η οποία θα ακολουθεί μια συντάκτρια σε site και έναν σεξομανή διαφημιστή, που πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να παραμείνουν μονογαμικοί.

Αυτό έχει σίγυρα διαφορά από το πρωτότυπο, όμως ο σκελετός είναι ίδιος. Το αρχικό φιλμ είναι η ιστορίας της συντάκτριας περιοδικού Andie Anderson, της οποίας η δημοφιλής στήλη την οδηγεί στο να προσπαθήσει να χάσει έναν άντρα σε 10 μέρες. Συμπτωματικά, ο άντρας που επιλέγει να χάσει - ο διαφημιστής και γυναικάς Benjamin Barry - τυχαίνει να έχει βάλει ένα στοίχημα με τους φίλους του να την ρίξει μέσα σε 10 ημέρες.

Δεν είναι ακόμη γνωστό το πόσα επεισόδια θα έχει ή πότε θα κάνει πρεμιέρα, όμως θα είχε αρκετό ενδιαφέρον να είναι μια μίνι σειρά 10 επεισοδίων.

Δείτε ακόμη: Μόλις χώρισες; 7+1 ταινίες να δεις