UPDATE #NOW

Η διάσημη ρομαντική κομεντί "Πώς να χωρίσετε σε 10 μέρες" μεταφέρεται στην τηλεόραση


The Jennettes

2 Αυγούστου 2019

Η διάσημη ρομαντική κομεντί "Πώς να χωρίσετε σε 10 μέρες" μεταφέρεται στην τηλεόραση

Το "Πώς να χωρίσετε σε 10 μέρες" είναι μια από τις πιο διάσημες κι αγαπημένες ρομαντικές κομεντί. Η ταινία του 2003 έχει πολλές αξιομνημόνευτες στιγμές, από τις ατάκες μέχρι το κίτρινο φόρεμα της Kate Hudson. Στα πολύ καλά νέα, όλα αυτά θα αποκτήσουν ένα remake, και μάλιστα τηλεοπτικό.

Η εταιρεία streaming Quibi ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με την Paramount TV για μια "μοντέρνα εκδοχή του Πώς να χωρίσετε σε 10 μέρες". Τι είναι αυτό που το κάνει τόσο σύγχρονο; Ο σεναριογράφος Guy Branum θα αλλάξει λίγο την ιστορία, η οποία θα ακολουθεί μια συντάκτρια σε site και έναν σεξομανή διαφημιστή, που πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να παραμείνουν μονογαμικοί.

Αυτό έχει σίγυρα διαφορά από το πρωτότυπο, όμως ο σκελετός είναι ίδιος. Το αρχικό φιλμ είναι η ιστορίας της συντάκτριας περιοδικού Andie Anderson, της οποίας η δημοφιλής στήλη την οδηγεί στο να προσπαθήσει να χάσει έναν άντρα σε 10 μέρες. Συμπτωματικά, ο άντρας που επιλέγει να χάσει - ο διαφημιστής και γυναικάς Benjamin Barry - τυχαίνει να έχει βάλει ένα στοίχημα με τους φίλους του να την ρίξει μέσα σε 10 ημέρες.

Δεν είναι ακόμη γνωστό το πόσα επεισόδια θα έχει ή πότε θα κάνει πρεμιέρα, όμως θα είχε αρκετό ενδιαφέρον να είναι μια μίνι σειρά 10 επεισοδίων.

Δείτε ακόμη: Μόλις χώρισες; 7+1 ταινίες να δεις