UPDATE #NOW

15 Αύγουστος: Έξυπνα δώρα που μπορούμε να κάνουμε στους (άπειρους) εορτάζοντες που όλοι έχουμε


Χριστίνα Γουδρούπη

13 Αυγούστου 2019

15 Αύγουστος: Έξυπνα δώρα που μπορούμε να κάνουμε στους (άπειρους) εορτάζοντες που όλοι έχουμε

Ο 15 Αύγουστος είναι μια από τις μεγαλύτερες γιορτές στην Ελλάδα, αφού εκείνη την ημέρα γιορτάζουν πολλά γυναικεία και αντρικά ονόματα. Μαρία, Μάριος, Παναγιώτα, Παναγιώτης και Δέσποινα είναι μόνο τα βασικά, χωρίς να υπολογίζουμε τα χαϊδευτικά τους ή τους συνδυασμούς με άλλα ονόματα.

Αυτό σημαίνει ότι όλοι έχουμε τουλάχιστον έναν εορτάζοντα εκείνη την ημέρα, και τις μέρες που προηγούνται όλοι ψάχνουμε να βρούμε τα τέλεια δώρα για να τους προσφέρουμε. Πόσο πρωτότυπα μπορούν να είναι όμως τα δώρα του 15 Αύγουστου; Αν νιώθετε ότι έχετε εξαντλήσει όλα τα αναμενόμενα δώρα από ρούχα μέχρι κοσμήματα, κι από gadgets μέχρι λουλούδια, παρακάτω θα βρείτε μερικές εναλλακτικές ιδέες που μπορεί να σας δώσουν έμπνευση.

jenny.gr

1. Σπα

Αν σκεφτείτε προσεκτικά, σίγουρα έχετε έναν εορτάζοντα που το χρειάζεται. Μπορεί εκ πρώτης όψεως να σας φανεί γυναικείο δώρο, αλλά δεν είναι. Αν ένα αγαπημένο σας πρόσωπο πιέζεται και κουράζεται, σκεφτείτε να του χαρίσετε μια επίσκεψη για μασάζ, σάουνα και χαμάμ, για να ανακουφίσει το μυαλό και το σώμα του. Θα σας λατρέψει.

2. Εισιτήρια για θέατρο ή συναυλία

Οι χαρές αυτής της ζωής δεν βρίσκονται μόνο στα αντικείμενα. Μια ωραία συναυλία ή θεατρική παράσταση μπορεί να γίνει ιδανικό δώρο, ειδικά αν ξέρετε από πριν ότι είναι κάτι στο οποίο το αγαπημένο σας πρόσωπο θέλει να παρευρεθεί. Αν επιλέξετε ένα τέτοιο δώρο, θα είναι καλύτερο να δωρίσοετε δύο εισιτήρια και να βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν ήδη αγοράσει από μόνοι τους

jenny.gr

3. Ταξίδι

Ιδανικό δώρο για όποιον λατρεύει τα ταξίδια και μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να τα πραγματοποιήσει μόνος του. Ως δώρο έχει πλεονέκτημα ότι μπορείτε να το προσαρμόσετε στον προϋπολογισμό σας, ξεκινώντας από ακτοπλοϊκά εισιτήρια και φτάνοντας μέχρι αεροπορικά και διαμονή. Αν μάλιστα το κάνετε και σε συνεννόηση με τον ίδιο τον εορτάζοντα ή αν ξέρετε πολύ καλά το γούστο και τις κατάλληλες ημερομηνίες, θα του χαρίσετε σίγουρα μια μοναδική εμπειρία.

4. Δείπνο

Αυτό είναι ίσως πιο δύσκολο να το υλοποιήσετε, αλλά αξίζει μια προσπάθεια. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μην αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα, αφού υπάρχουν εστιατόρια που προσφέρουν από μόνα τους την επιλογή αυτή. Εναλλακτικά, θα χρειαστεί να συνεννοηθείτε με το ίδιο το εστιατόριο. Όλα αυτά φυσικά ισχύουν αν θέλετε να δωρίσετε ένα γεύμα στο οποίο δεν θα είστε κι εσείς συνδαιτυμόνας.

jenny.gr

5. Βιβλίο

Αυτό το δώρο δεν είναι τόσο πρωτότυπο, είναι όμως μια έξυπνη λύση αν έχετε ξεμείνει από ιδέες. Καλό είναι να κάνετε πρώτα μια μικρή έρευνα για το γούστο των αγαπημένων σας πριν τους πάρετε ένα βιβλίο, ή ακόμα καλύτερα, να τους χαρίσετε μια gift card για να διαλέξουν μόνοι τους.

6. Δώρο - Έκπληξη

Αν έχετε έναν αγαπημένο που ενθουσιάζεται με τις εκπλήξεις, αυτή είναι μια πρωτότυπη και διασκεδαστική ιδέα για δώρο. Το ΣΚΡΑΤΣ PARTY περιλαμβάνει πέντε λαχνούς, εκ των οποίων τουλάχιστον ο ένας κερδίζει σίγουρα. Η συγκεκριμένη συσκευασία προσφέρεται μάλιστα για δώρο, αφού γράφει επάνω χρόνια πολλά, ενώ επιτρέπει σε αυτόν που το χαρίζει να γράψει το όνομά του για ένα πιο προσωπικό αποτέλεσμα. Κανένας λοιπόν δεν πρόκειται να μείνει παραπονεμένος με αυτό το δώρο.

Οι παραπάνω ιδέες είναι μόνο η αρχή, αφού η δική σας δημιουργικότητα θα κάνει την υλοποίηση μοναδική για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση, και αυτόν τον 15 Αύγουστο θα τους κάνετε να χαμογελάσουν και να νιώσουν τυχεροί κι ευλογημένοι.

Να τους χαιρόμαστε!