AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

UPDATE #NOW

Facebook: Έρχεται το τέλος των likes;


The Jennettes

4 Σεπτεμβρίου 2019

Facebook: Έρχεται το τέλος των likes;

Την Τρίτη ένα από τα πλέον δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Facebook επιβεβαίωσε ότι ενδέχεται να μην προβάλει πλέον δημοσίως τον αριθμό των «likes» που συνοδεύουν αναρτήσεις των χρηστών.

Η αλλαγή που πρόκειται να γίνει θα αλλάξει την φιλοσοφία της πλατφόρμας αφού οι χρήστες θα μπορούν να κλικάρουν το εικονίδιο του "like" σε κάποια φωτογραφία, κείμενο ή video που αναρτάται στην πλατφόρμα, αλλά μόνο ο δημιουργός της ανάρτησης θα μπορεί να ξέρει πόσοι άνθρωποι έχουν πατήσει like στην ανάρτησή του.

Αυτή η αλλαγή θα μείωνε το στρες των δημιουργών και θα τους «χαλάρωνε» ώστε κάνουν πιο συχνά αναρτήσεις χωρίς τον φόβο των likes. Μάλιστα το Facebook ήδη δοκιμάζει σε ορισμένες χώρες αυτή τη δυνατότητα στην πλατφόρμα Instagram. Οι χρήστες μπορούν να γνωρίζουν πόσα "likes" έχει αποσπάσει η φωτογραφία που έχουν αναρτήσει και πόσες φορές έχουν προβληθεί τα video τους, αλλά αυτά τα αριθμητικά στοιχεία δεν εμφανίζονται πλέον δημόσια.

Δείτε ακόμη: Οι ιδιαίτερες φωτογραφίες των celebrities μέσα από το Instagram