UPDATE #NOW

Ιδανική δουλειά! Site ψάχνει φιλόζωο για να μείνει σε εξοχική κατοικία μαζί με τον σκύλο του!


The Jennettes

14 Οκτωβρίου 2019

Ιδανική δουλειά! Site ψάχνει φιλόζωο για να μείνει σε εξοχική κατοικία μαζί με τον σκύλο του!

Εάν δεν πάτε πουθενά χωρίς το κατοικίδιο σας, τότε μία μοναδική εμπειρία σας περιμένει, αρκεί να ταξιδέψετε μέχρι το Ηνωμένο Βασίλειο.

To Snaptrip αποτελεί site διαμονής, το οποίο έχει 36.000 ειδικά διαμορφωμένα εξοχικά και άκρως φιλικά σχεδιασμένα για σκυλάκια. Αυτό που έχετε μόνο να κάνετε, είναι να επισκεφθείτε το μέρος με το κατοικίδιο σας και να γράψετε μια κριτική για όλα όσα έχει να προσφέρει σε εσάς και τον μικρό σας φίλο. Η διαμονή των αποκαλούμενων ως «furrfluencers» θα γίνει μάλιστα, σε μία από τις δέκα εγκαταστάσεις, ενώ θα διαρκέσει περίπου 12 μήνες με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Εάν τελικά διακριθείτε, θα πρέπει να γράψετε μια αναλυτική κριτική, συνοδευόμενη από φωτογραφικό υλικό, για την οποία θα πληρωθείτε 337 ευρώ. Σε 500 λέξεις, θα πρέπει να έχετε συμπεριλάβει μεταξύ άλλων, το εάν οι εγκαταστάσεις έκαναν εύκολη και απολαυστική τη διαμονή του κατοικίδιου σας. Η κριτική θα δημοσιευτεί στο blog του Snaptrip ώστε να βοηθήσει όσους ψάχνουν το ιδανικό μέρος για διακοπές μαζί με το κατοικίδιο τους.

Το πρώτο σκυλί θα πρέπει να είναι από έξι μηνών έως τριών χρονών, ενώ το δεύτερο θα πρέπει να είναι μεταξύ τεσσάρων και δέκα ετών. Τα κατοικίδια πρέπει να είναι σε καλή φυσική κατάσταση και να έχουν φωτογένεια, ενώ οι ιδιοκτήτες τους πρέπει να δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια. Εσείς θα παίρνατε μέρος στη μεγάλη αυτή ταξιδιωτική εμπειρία;

Δείτε ακόμη: Ιδιοκτήτες ζώων που δε θα ξανά αφήσουν αλλού τα κατοικίδια τους