UPDATE #NOW

Τα πιο σπάνια τρίδυμα στον κόσμο που έχουν γράψει ιστορία


Εύα Καραμπάτσου

22 Οκτωβρίου 2019

Τα πιο σπάνια τρίδυμα στον κόσμο που έχουν γράψει ιστορία

Με την τριπλή την αγάπη και τη χαρά, έρχεται μερικές φορές και η τριπλή απειλή. Για πρώτη φορά στην ιστορία τα τρίδυμα Jackson, Hunter και Kaden Howard υπεβλήθησαν σε επέμβαση λίγους μήνες μετά τη γέννησή τους για να αντιμετωπίσουν μια σπάνια πάθηση του κρανίου.

Γεννημένα από την Amy και τον Michael Howard τον Οκτώβριο του 2016, αυτά τα υπέροχα τρίδυμα γεννήθηκαν με κρανιοσυντονία, μια σπάνια παραμόρφωση, κατά την οποία τα κρανία συγχωνεύονται στη μήτρα, οδηγώντας σε διακεκομμένα κεφάλια στη φάση της γέννας. Δεδομένου ότι η κατάσταση αυτή μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκές, όπως πονοκεφάλους, προβλήματα όρασης και ακόμη και υποανάπτυξη του εγκεφάλου, ήταν απαραίτητο να γίνει το καλύτερο όσο το δυνατόν συντομότερα. Ευτυχώς, τα αγόρια διαγνώστηκαν μέσα σε μια εβδομάδα μετά τη διαμονή του στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών. Έτσι, σε μόλις εννέα εβδομάδες μετά τη γέννησή τους, ατα μωρά βρέθηκαν στο Παιδικό Νοσοκομείο Stony Brook στη Νέα Υόρκη και έγιναν τα πρώτα τρίδυμα που  υποβλήθησαν σε ταυτόχρονη χειρουργική επέμβαση κρανίου.

 

jenny.gr

Πηγή φωτογραφίας: Facebook/Stony Brook Children's

Τα 3 αδερφάκια έπρεπε να φορούν προστατευτικά καλύμματα κεφαλής για έξι μήνες, 23 ώρες τη μέρα για 7 ημέρες, προκειμένου να διαμορφωθούν τα κρανία τους σωστά καθώς θα μεγάλωναν. Τον Οκτώβριο του 2018, τα τρίδυμα έγιναν 2 και τώρα είναι γεμάτα ζωή. Εμείς να ευχηθούμε να είναι πάντα καλά και ευτυχισμένα!

Δείτε το βίντεο των τριδύμων μετά τη χειρουργική τους επέμβαση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία:

Δείτε ακόμη: 9 φωτογραφίες που δείχνουν πόσο διασκεδαστική(;) είναι η ζωή με τα παιδιά