UPDATE #NOW

Μητέρα 17χρονου εθισμένου στο Fortnite «παρακαλά» την εταιρία να επανεξετάσει τον αποκλεισμό του γιου της


The Jennettes

6 Νοεμβρίου 2019

Μητέρα 17χρονου εθισμένου στο Fortnite «παρακαλά» την εταιρία να επανεξετάσει τον αποκλεισμό του γιου της

O 17χρονος Youtuber, Jarvis Kaye, από τη Βρετανία αποκλείστηκε δια βίου από το δημοφιλές παιχνίδι Fortnite επειδή «έκλεβε».

Παγκόσμιο θέμα έχει γίνει ο αποκλεισμός ενός 17χρονου gamer στο Fortnite γιατί «έκλεψε» στο πιο δημοφιλές online παιχνίδι στον κόσμο χρησιμοποιώντας τα λεγόμενα cheats.Το θέμα πήρε απίστευτες διαστάσεις και ο Βρετανός έφηβος ήταν τόσο απαρηγόρητος που παρενέβη η μαμά του ζητώντας από την παγκόσμια κοινότητα των gamers να δείξουν επιείκεια και να μην φέρονται τόσο σκληρά στα παιδιά. 

«Ο Jarvis έκανε ένα λάθος και το παραδέχεται. Είναι συντετριμμένος. Λατρεύει αυτό το παιχνίδι και δεν έχει ίχνος κακίας επάνω του. Πιστεύω ότι για όποιο λάθος κάνει ένας άνθρωπος που δεν βλάπτει τον συνάνθρωπό του θα πρέπει να του δίνεται η δυνατότητα να επανορθώσει», δήλωσε η μητέρα του. Πιο πριν είχε ανεβάσει και post στο Facebook σχολιάζοντας πόσο απελπισμένο είναι το παιδί της που αποκλείστηκε δια βίου από το Fortnite.

Τα σχόλια που έχουν γίνει στα social media είναι χιλιάδες, ενώ έχει βγει και hashtag #freeJarvis. Ο 17χρονος, γνωστός και ως FaZe Jarvis, έχει περίπου 2 εκατομμύρια followers στο Youtube, ενώ έχει περιουσία 2 εκατομμύρια λίρες.

Δείτε ακόμη: Οι πιο sexy γυναίκες gamers στον κόσμο