UPDATE #NOW

«Last Christmas»: Μετά το τραγούδι έρχεται και η ταινία και όλα δείχνούν πως θα γίνει No.1


Εύα Καραμπάτσου

6 Νοεμβρίου 2019

«Last Christmas»: Μετά το τραγούδι έρχεται και η ταινία και όλα δείχνούν πως θα γίνει No.1

H ομάδα του George Michael φιλοδοξεί να γίνει και η επερχόμενη ταινία "Last Christmas" νούμερο 1. Στην ταινία - που θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου - θα ακούσουμε τραγούδια των George and Wham!, καθώς κι ένα ανέκδοτο τραγούδι του George Michael το "This Is How (We Want You To Get High)". Το συγκεκριμένο soundtrack θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου.

Σχετικά με την ταινία “Last Christmas”, η Emilia Clarke (Game of Thrones), o Henry Golding (A Simple Favor, Crazy Rick Asiana), η Michelle Yeoh και η Emma Thompson πρωταγωνιστούν σε σκηνοθεσία του Paul Feig. Πρόκειται για μία ρομαντική κωμωδία εμπνευσμένη από την μουσική του George Michael. Στην υλοποίηση της ταινίας συμμετείχε και ο θεατρικός συγγραφέας Bryony Kimmings.  

Δείτε το trailer της ταινίας:

Στην ταινία “Last Christmas” πρωταγωνιστεί η μουσική του George Michael και φυσικά, η ομώνυμη κλασική επιτυχία. Επίσης, θα ακούσουμε και ολοκαίνουρια ακυκλοφόρητα τραγούδια του θρυλικού καλλιτέχνη, ο οποίος έχει πουλήσει πάνω από 115 εκατομμύρια δίσκους και ηχογραφήσει 10 Νο1 επιτυχίες στην μεγαλειώδη πορεία του.

Δείτε το αγαπημένο χριστουγεννιάτικο τραγούδι των Wham:

 Δείτε ακόμη: Ο George Michael έφυγε στα 53 του χρόνια