UPDATE #NOW

«Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός» - Ποιοι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή


9 Νοεμβρίου 2019

«Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός» - Ποιοι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή

Ο 37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου 2019. Το πρόγραμμα του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, περιλαμβάνει 5 Αγώνες: Μαραθώνιος Δρόμος, Δυναμικό Βάδισμα, Αγώνας Δρόμου 10χλμ, Αγώνας Δρόμου 5χλμ, Αγώνας Δρόμου Παιδιών. Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει από σήμμερα η Αστυνομία, λόγω του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου και άλλων αγώνων δρόμου.

Σήμερα Σάββατο 9 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο Αγώνας Δρόμου 10χλμ από τις 17.00 έως τις 18.55 και στο κέντρο της Αθήνας θα τεχούν σε ισχύ τα εξής μέτρα: από Λ. Βασ. Σοφίας (Σύνταγμα) προς Παναθηναϊκό Στάδιο, κατά μήκος της διαδρομής:

Λ. Βασ. Αμαλίας - Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) - Χαρ. Τρικούπη - Ακαδημίας - Λ. Βασ. Σοφίας - Φειδιππίδου - Λ. Μεσογείων - αναστροφή Λ. Μεσογείων (πρώην Σχολές Αξ/κών ΕΛ.ΑΣ.) - Λ. Μεσογείων - Μιχαλακοπούλου - Φειδιππίδου - Λ. Μεσογείων - Λ. Βασ. Σοφίας - Ηρ. Αττικού - Παναθηναϊκό Στάδιο.

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι υπόλοιποι αγώνες: Μαραθώνιος Δρόμος: 09.00-17.40, Δυναμικό Βάδισμα: 09.00-17.40, Αγώνας Δρόμου 5χλμ: 08.15-10.00 και Αγώνας Δρόμου Παιδιών: 10.20-10.37 και κατά μήκος της διαδρομής θα τεθούν σε ισχύ τα εξής μέτρα:

Λ. Μαραθώνος - Αγ. Παρασκευής (πρώην Μαραθωνομάχων) - Τύμβος Μαραθώνα - Αγ. Παρασκευής (πρώην Μαραθωνομάχων) - Λ. Μαραθώνος - Λ. Μεσογείων - Μιχαλακοπούλου - Φειδιππίδου - Λ. Βασ. Σοφίας - Ηρώδου Αττικού - Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η Ελληνική Αστυνομία θα προσωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας από τις 06.00 του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου έως τις 20.30 της Κυριακής 10 Νοεμβρίου:

Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο οδό.
Βασ. Γεωργίου Β΄, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ρηγίλλης και Ηρ. Αττικού και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο οδό.

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από την 08.00΄ ώρα του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου έως την 21.00΄ ώρα της Κυριακής 10 Νοεμβρίου:

Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Όλγας και της οδού Ερατοσθένους, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ευαγγελισμό.
Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βουλιαγμένης και Βασ. Όλγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ευαγγελισμό.
Μ. Μουσούρου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο οδό.

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από την 14.00΄ έως 21.00΄ ώρα του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου και από 05.00΄ έως την 17.30΄ ώρα της Κυριακής 10 Νοεμβρίου:

Λ. Βασ. Κων/νου, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο οδό.
Αρδηττού, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο οδό.
Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, από 06.00΄ ώρα του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου έως 19.00΄ ώρα της Κυριακής 10 Νοεμβρίου.

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από 14.00΄ έως 20.00΄ ώρα του Σαββάτου 09 Νοεμβρίου και από 07.00΄ έως 17.30΄ ώρα της Κυριακής 10 Νοεμβρίου:

Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κατεχάκη και του Πύργου Αθηνών και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο οδό.
Φειδιππίδου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Μιχαλακοπούλου και της Λ. Κηφισίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο οδό.
Θηβών, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μ. Ασίας και Λεβαδείας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Μεσογείων.
Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Κηφισίας και Βασ. Κων/νου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο οδό.
Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ιλισίων και της Λ. Μεσογείων.

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από 14.00΄ έως 20.00΄ ώρα του Σαββάτου 09 Νοεμβρίου και από 05.00΄ έως 13.30΄ ώρα της Κυριακής 10 Νοεμβρίου:

Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Κων/νου και Βασ. Αμαλίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο οδό.
Ριζάρη, στο τμήμα της μεταξύ των λεωφόρων Βασ. Σοφίας και Βασ. Κων/νου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
Βασ. Γεωργίου Β΄, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και της οδού Ρηγίλλης και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο οδό.
Μελεάγρου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και της οδού Ησιόδου.
Ακαδημίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Σοφίας και της οδού Κανάρη.
Κλεάνθους, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και της οδού Βασ. Γεωργίου Β΄.
Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο οδό.
Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Αμβρ. Φραντζή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο οδό.
Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο οδό.
Ηλιουπόλεως, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Υμηττού και Καρέα, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο οδό.
Καρέα, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο οδό.
Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο οδό.
Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο οδό.
Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο οδό.
Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο οδό.
Χαρ. Τρικούπη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και Ακαδημίας.
Ρήγα Φεραίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και Ακαδημίας.

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Λ. Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της, από 14.00΄ έως 20.00΄ ώρα του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου και από 04.00΄ έως 13.00΄ ώρα της Κυριακής 10 Νοεμβρίου.

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Αρχιμήδους, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Π. Πλαστήρα έως Μουσούρου, από 14.00΄ έως 20.00΄ ώρα του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου και από 05.00΄ έως 13.30΄ ώρα της Κυριακής 10 Νοεμβρίου.