UPDATE #NOW

Melanie Coleman: Η σύντομη ιστορία πίσω από την 20χρονη αθλήτρια που έφυγε νωρίς από κοντά μας


The Jennettes

14 Νοεμβρίου 2019

Melanie Coleman: Η σύντομη ιστορία πίσω από την 20χρονη αθλήτρια που έφυγε νωρίς από κοντά μας

Θλίψη έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ, αλλά και στον χώρο της ενόργανης γυμναστικής ο τραγικός θάνατος της 20χρονης Melanie Coleman μετά την πτώση που είχε κατά τη διάρκεια προπόνησης στους ασύμμετρους ζυγούς. 

Η νεαρή φοιτήτρια του Πανεπιστημίου του νότιου Κονέκτικατ και αρχηγός της ομάδας γυμναστικής έκανε τη συνηθισμένη της προπόνηση, την οποία είχε κάνει άπειρες φορές, όπως δήλωσε ο προπονητής της. Ωστόσο, αυτή τη φορά η Coleman γλίστρησε και προσγειώθηκε άσχημα με την πλάτη με αποτέλεσμα να χτυπήσει τη σπονδυλική της στήλη. Οι προπονητές της κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο και η 20χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δύο ημέρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του πανεπιστημίου, η Coleman υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα που είχε στη σπονδυλική στήλη, τα οποία προκλήθηκαν από την πτώση. Οι γονείς της αποφάσισαν μετά τον θάνατό της, να δωρίσουν τα όργανα της κόρης τους, καθώς όπως δήλωσαν: «Είμαστε σίγουροι ότι το πνεύμα και το γέλιο της θα συνεχίσουν να υπάρχουν μέσω των ανθρώπων που την αγάπησαν, όπως και μέσω των ανθρώπων στους οποίους θα δώσει ζωή με τα όργανά της». 

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά το σύντομο πέρασμά της από τη ζωή, η Coleman που ήθελε να γίνει νοσοκόμα, «ξεχώρισε τόσο στην τάξη όσο και στο γυμναστήριο». 

Η οικογένεια της άτυχης αθλήτριας αποτελείται από επτά άτομα. Η Coleman αποφοίτησε από το Jonathan Law High School του Milford, όπου έγινε βασικό μέλος στην αθλητική ομάδα του σχολείου. Έπειτα, προχώρησε τις αθλητικές της σπουδές, μπαίνοντας στο Southern Connecticut State University. 

Οι φίλοι και η οικογένεια της περιγράφουν το τραγικό γεγονός ως ένα «παράξενο δυστύχημα» ενώ η Melanie θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας ως η αθλήτρια που κατάφερε να ξεχωρίσει νωρίς αλλά για λίγο. 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: facebook/ Melanie Coleman