UPDATE #NOW

Άτομο πίσω από ψεύτικο λογαριασμό στο facebook έκανε ότι είναι η αγνοούμενη Madeleine McCann


The Jennettes

15 Νοεμβρίου 2019

Άτομο πίσω από ψεύτικο λογαριασμό στο facebook έκανε ότι είναι η αγνοούμενη Madeleine McCann

Oι γονείς της μικρής Madeleine McCann ψάχνουν την κόρη τους από τις 3 Μαΐου του 2007, όταν όλοι μαζί απολάμβαναν τις διακοπές τους σε ένα τουριστικό θέρετρο στην Πορτογαλία. Εκείνο το βράδυ και λίγο μετά το δείπνο των γονιών της με φίλους, η μικρή εξαφανίστηκε, βυθίζοντας σε πένθος τους οικείους της. 

Έκτοτε, οι θεωρίες γύρω από την εξαφάνισή της πολλές, όπως και οι συνωμοσίες. Αλλά η τελευταία είδηση είναι «σοκαριστική», όπως την χαρακτήρισαν και οι γονείς της. Όλα ξεκίνησαν από ένα ταξίδι τους στη Γλασκόβη, όταν κάποιος τους παρακολούθησε και σκέφτηκε να δημιουργήσει ένα facebook troll, υποδυόμενος τη μικρή Madeleine. 

Το άτομο πίσω από την τρομακτική φάρσα, εντόπισε το ζευγάρι έξω σε εστιατόριο, και φωτογράφισε τη στιγμή που επέστρεφε στο τραπέζι με πιάτα από μπουφέ. Έπειτα, σκέφτηκε να γράψει κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε, φυσικά ανώνυμα, «Η μαμά και ο μπαμπάς είναι πολύ πιο κοντά απ’ ότι πίστευα». 

Οι γονείς μετά την είδηση, δηλώνουν σοκαρισμένοι με τον δόλιο τρόπο σκέψης κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι δεν σέβονται την απόγνωση και τη θλίψη τους. Η Madeleine αν ζει, σήμερα θα είναι 16 χρονών. Η λύση πλέον, έπειτα από τις τελευταίες έρευνες της αστυνομίας, μοιάζει να είναι κοντά, ωστόσο η πολύκροτη υπόθεση παραμένει η μοναδική ιστορία που έχει συγκριθεί από άποψη συλλογικού ενδιαφέροντος, με τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana.