UPDATE #NOW

Ο Άγιος Βασίλης προσλαμβάνει! Όλες οι πληροφορίες για το πώς θα γίνετε το ξωτικό του


The Jennettes

15 Νοεμβρίου 2019

Ο Άγιος Βασίλης προσλαμβάνει! Όλες οι πληροφορίες για το πώς θα γίνετε το ξωτικό του

Εάν είχατε ποτέ τη μυστική επιθυμία να γίνετε ένα μαγικό πλάσμα ή να περάσετε τις ημέρες των Χριστουγέννων στο χωριό του Άγιου Βασίλη, σας έχουμε νέα. Ο Άγιος Βασίλης ανακοίνωσε ότι θέλει να προσλάβει προσωπικό!


Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις ικανότητές σας ως ξεναγός και διασκεδαστής, ενώ θα απολαύσετε τη σκανδιναβική κουλτούρα και τις φινλανδικές παραδόσεις των Χριστουγέννων. Το προσωπικό, λοιπόν, της Λαπωνίας αναζητά νέους, ενεργητικούς ανθρώπους με άριστες κοινωνικές δεξιότητες και καλά Αγγλικά, για να δουλέψουν ως ξωτικά την περίοδο των Χριστουγέννων στη Φινλανδική Λαπωνία.

Αν σας αρέσει να βρίσκεστε γύρω από τα παιδιά, να παίζετε παιχνίδια και να διασκεδάζεστε, μπορείτε να γίνετε ένα εξαιρετικό ξωτικό, ειδικά αν δεν σας πειράζει το κρύο. Τα καθήκοντα ενός ξωτικού είναι παρόμοια με αυτά ενός ατόμου που εργάζεται στην εξυπηρέτηση πελατών. Η δουλειά σας είναι να βεβαιωθείτε ότι όλοι οι επισκέπτες θα απολαύσουν τον μαγικό χρόνο! Ως ξωτικό, θα συναντήσετε επισκέπτες στο αεροδρόμιο, θα τους καθοδηγήσετε μέσα από δραστηριότητες διακοπών, θα μιλήσετε για ιστορίες, θα τραγουδήσετε και θα βεβαιωθείτε ότι όλοι μένουν ζεστοί.

Μπορεί να βρεθείτε σε μια μάχη χιονοστιβάδας ή μια απροσδόκητη κατάσταση που απαιτεί τη χρήση των αυτοσχεδιαστικών δεξιοτήτων σας. Τα ξωτικά έχουν πολυάσχολες μέρες, αλλά υπάρχει χρόνος να συναντήσετε τους συναδέλφους και φίλους σας, ενώ πολλά ξωτικά δημιουργούν φιλίες για όλη τους τη ζωή, φέρνοντας πίσω κάθε χρόνο τη μαγική εμπειρία των Χριστουγέννων στη Φινλανδία.