UPDATE #NOW

ΕΛΙΖΑ Xmas Karaoke! «Γινόμαστε όλοι μια Φωνή»


2 Δεκεμβρίου 2019

ΕΛΙΖΑ Xmas Karaoke! «Γινόμαστε όλοι μια Φωνή»

Το Σωματείο ΕΛΙΖΑ – Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού, υποδέχεται την πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου!
Η πιο καινουργια εορταστική ιδέα συναντά τους Διονύση Σαββόπουλο, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Ελένη Φουρέιρα, Μαρία Μπεκατώρου, Σμαράγδα Καρύδη, Νίκο Μουτσινά, Τάκη Ζαχαράτο, Κωνσταντίνο Ρήγο, Βίκυ Βολιώτη, Μαρία Σάκκαρη, Ορφέα Αυγουστίδη, Κώστα Βογιατζή, Παυλίνα Βουλγαράκη που ενώνουν τις φωνές τους σ’ενα μοναδικό karaoke!

«Kυκλοφορεί» ανάμεσά μας, με τη δύναμη των social media (Facebook, Instagram, YouTube), μας προσκαλεί όλους σε ένα διαφορετικό web πάρτυ, γεμάτο μουσική από τα «Τρίγωνα Κάλαντα», με πρωτότυπες ερμηνείες και «ζευγάρια» - έκπληξη από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες.
Συμμετέχουμε όλοι, κάνοντας δωρεές, post & share. Γινόμαστε Μία Φωνή, στέλνοντας το πιο ηχηρό μήνυμα ενάντια στην κακοποίηση των παιδιών. Μέσα από την ενέργεια αυτή ,συγκεντρώνουμε χρήματα για τα έξοδα λειτουργίας της Πρώτης Νοσοκομειακής Μονάδας για Κακοποιημένα Παιδιά στην Ελλάδα, που ίδρυσε το ΕΛΙΖΑ, στη Β’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική, στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Share. Donate. Post. Love

Λίγα λόγια για το ΕΛΙΖΑ

Η Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού – ΕΛΙΖΑ ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2008, με μοναδικό σκοπό την προστασία παιδιών που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή παραμέληση. Ως εξειδικευμένη μη κερδοσκοπική οργάνωση είναι η μόνη στην Ελλάδα που επικεντρώνεται στην προσχολική ηλικία. Όλες οι ενέργειες του ΕΛΙΖΑ στοχεύουν στην πρόληψη, αντιμετώπιση, θεραπεία και αποκατάσταση της κακοποίησης, σε εθνικό επίπεδο. Σήμερα! Όχι Αύριο.
W: www.eliza.org.gr
F: @ngoELIZA
I: eliza_society