UPDATE #NOW

Οι καλύτερες ταινίες για χουχούλιασμα και αγκαλιές με τα παιδιά σας, γι' αυτά τα Χριστούγεννα


The Jennettes

5 Δεκεμβρίου 2019

Οι καλύτερες ταινίες για χουχούλιασμα και αγκαλιές με τα παιδιά σας, γι' αυτά τα Χριστούγεννα

Το κρύο έχει πιάσει για τα καλά οπότε το πρόγραμμα για φέτος τα Χριστούγεννα έχει χαλαρό ξύπνημα, άνοιγμα δώρων, λιχουδιές για πρωϊνό, ζεστή σοκολάτα, άναμμα τζακιού, παιχνίδια, πιτζάμες, κουβερτούλα και ταινίες.

Τα παιδιά ανυπομονούν για αυτό και εννοείται ότι ειδικά τις μέρες των γιορτών επιβάλλεται να μη τους χαλάμε χατίρι. Και επειδή είμαστε και fan των ταινιών, παρακάτω σας έχουμε τις καλύτερες ταινίες για να δείτε παρέα με τα παιδιά σας τις μέρες των γιορτών. 

1. The Polar Express

jenny.gr

Ένα αγόρι, που δεν είναι σίγουρο για την ύπαρξη ή όχι του Αϊ-Βασίλη, επιβιβάζεται στο μαγικό Πολικό Εξπρές και ταξιδεύει την παραμονή των Χριστουγέννων μέχρι τη χώρα του ήρωα όλων των παιδιών. Πιστή εικονογράφηση ενός παιδικού βιβλίου του Κρις Βαν Όλσμπεργκ με χρησιμοποίηση αληθινών ηθοποιών, όπως ο Τομ Χανκς, που στη συνέχεια υπέστησαν ψηφιακή επεξεργασία.

2. Elf

jenny.gr

Ο Μπάντι, που μεγάλωσε μαζί με τα ξωτικά του Αι-Βασίλη, αναζητά στη Νέα Υόρκη τον πατέρα του, έναν κυνικό εκδότη παιδικών βιβλίων, αναστατώνει τη ζωή του, όπως και πολλών άλλων με την αφέλειά του, αλλά καταφέρνει να μεταφέρει το πνεύμα των Χριστουγέννων σε μια απάνθρωπη μητρόπολη.

3. Arthur Christmas

jenny.gr

Όταν το τέλεια εξοπλισμένο επιτελείο του Αϊ-Βασίλη στον Βόρειο Πόλο ξεχνά να παραδώσει ένα παιδικό δώρο, ο μικρός γιος του αναλαμβάνει να διορθώσει το λάθος με τον παλιό παραδοσιακό, αλλά επικίνδυνο πλέον τρόπο.

4. Home Alone

jenny.gr

Μια πολυμελής αμερικάνικη οικογένεια που πρόκειται να ταξιδέψει στο Παρίσι για τις διακοπές των Χριστουγέννων, διακατέχεται από υπερβολικό άγχος την ημέρα της αναχώρησης, με αποτέλεσμα ένα από τα μέλη της, ο 8χρονος Κέβιν Μακ Κάλιστερ, να μείνει πίσω. Ο μικρός Κέβιν βρίσκεται ξαφνικά ολομόναχος στο σπίτι και έρχεται αντιμέτωπος με δύο λωποδύτες που σχεδιάζουν να το ληστέψουν! Όμως, χάρη στην παιδική του εφευρετικότητα, το θάρρος και τη φαντασία του, καταφέρνει να τους κατατροπώσει.

5. Christmas Vacation

jenny.gr

Οι τρέλες των Γκρίζγουολντ δεν σταματούν ούτε τις γιορτές. Το τρελό θηριοτροφείο, σε νέες περιπέτειες, περνάει τα πιo επεισοδιακά Χριστούγεννα. Η οικογένεια Γκρίζγουολντ ονειρεύεται να γιορτάσει όμορφα και παραδοσιακά γύρω από το στολισμένο δέντρο και το φορτωμένο γιορτινό τραπέζι. Όμως τίποτα δεν συμβαίνει όπως το είχαν προγραμματίσει και οι αναποδιές, πάντα διασκεδαστικές, διαδέχονται η μια την άλλη.