UPDATE #NOW

Η Lizzo είναι η «καλλιτέχνης της χρονιάς» - Φωτογραφίζεται φορώντας Mary Katranzou


The Jennettes

17 Δεκεμβρίου 2019

Η Lizzo είναι η «καλλιτέχνης της χρονιάς» - Φωτογραφίζεται φορώντας Mary Katranzou

Καλλιτέχνης της χρονιάς 2019 αναδείχθηκε η perfomer Lizzo. Για τις ανάγκες μάλιστα του εξωφύλλου του περιοδικού "Time" φόρεσε δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Mary Katrantzou.

Η Lizzo έγινε περισσότερο γνωστή στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στην ταινία «Hustlers» με τη Jennifer Lopez. Μέσα από τη μουσική της προωθεί το body positivity, ώστε όλες οι γυναίκες να αγαπήσουν την εικόνα και το σώμα τους. Η ιδιαίτερη μουσική της μετρά εκατομμύρια fans σε όλον τον κόσμο και το μέλλον της σίγουρα προμηνύεται λαμπρό. 

Για το εξώφυλλο του περιοδικού Time, η Lizzo φωτογραφήθηκε με δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας Mary Katrantzou, με τη σχεδιάστρια να δηλώνει υπερήφανη. Ενώ δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τη Lizzo λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τίποτα δε μου δίνει περισσότερη δύναμη από την εικόνα της Lizzo στο εξώφυλλο του περιοδικού Time». Η σχεδιάστρια μάλιστα τόνισε ότι αποτελεί one size κομμάτι και δε θα μπορούσε να είναι περισσότερο περήφανη για το γεγονός ότι η Lizzo ήταν η πρώτη celebrity που το φόρεσε, κατευθείαν από την πασαρέλα, χωρίς καμία μετατροπή. Η πολύχρωμη κάπα που φορά η Lizzo στο εξώφυλλο ανήκει στη συλλογή που είδαμε στην εμβληματική πια πασαρέλα της στο Ναό του Ποσειδώνα πριν λίγο καιρό.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Splash News