UPDATE #NOW

Η συγκινητική κίνηση ενός 5χρονου με ακρωτηριασμό, που μάζεψε μόνος του χρήματα για παιδικό νοσοκομείο


The Jennettes

29 Ιουνίου 2020

Η συγκινητική κίνηση ενός 5χρονου με ακρωτηριασμό, που μάζεψε μόνος του χρήματα για παιδικό νοσοκομείο

Όλοι θυμόμαστε τη συγκινητική πρωτοβουλία του Βρετανού- βετεράνου του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, Tom Moore, ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει ένα αξιοσημείωτο χρηματικό ποσό για το βρετανικό ΕΣΥ στα πλαίσια της πανδημίας του κορωνοϊού. 

O 100χρονος πλέον, Βετεράνος αποφάσισε να κάνει βόλτες στον κήπο του, στηριγμένος σε περιπατητήρα, ζητώντας από χρήστες ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης να συνεισφέρουν ένα μικρό ποσό όταν ολοκλήρωνε την καθεμιά, για να δωρίσει το ποσό που θα συγκεντρωνόταν στο εθνικό σύστημα υγείας της Βρετανίας, το NH, και τα κατάφερε, μαζεύοντας πάνω από $40 εκατομμύρια!

https://instagram.com/p/B_usuAFF6d9/

Φαίνεται πως το παράδειγμά του χάρισε έμπνευση σε ένα 5χρονο αγόρι, που έχει υποστεί διπλό ακρωτηριασμό στα πόδια του, αλλά κατάφερε να επιζήσει χάρη στις υπηρεσίες και τη φροντίδα του παιδικού νοσοκομείου Evelina London. 

Ο μικρός Tony Hudgell κατάφερε να συγκεντρώσει £1.2 εκατομμύρια για το νοσοκομείο που του έσωσε τη ζωή, περπατώντας πάνω από 10 χιλιόμετρα, (για τη ακρίβεια, έξι μίλια) τον Ιούνιο. Ο Tom Moore έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στον μικρό ήρωα, που ακολούθησε πιστά το παράδειγμά του, κάνοντας πιο φωτεινή την ανθρωπότητα. O Moore κατάφερε να μαζέψει το μεγάλο χρηματικό ποσό, κάνοντας 100 γύρους στην αυλή του τον Απρίλιο. Ο μικρός Tony ολοκλήρωσε τον περίπατό του με τα νέα προσθετικά του μέλη και η προσπάθειά του συγκέντρωσε μεγάλο θαυμασμό από τον Βετεράνο Tom και την οικογένειά του.

 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: bbc