UPDATE #NOW

Nick Cordero: Πέθανε από κορωνοϊό ο 41χρονος διάσημος ηθοποιός και τραγουδιστής του Broadway


The Jennettes

6 Ιουλίου 2020

Nick Cordero: Πέθανε από κορωνοϊό ο 41χρονος διάσημος ηθοποιός και τραγουδιστής του Broadway

O Nick Cordero έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών, έχοντας περάσει περίπου τρεις μήνες στο νοσοκομείο εξαιτίας ορισμένων σοβαρών επιπλοκών στην υγεία του εξαιτίας του κορωνοϊού. 

Ο γνωστός ηθοποιός του Broadway απεβίωσε την Κυριακή, στο νοσοκομείο Cedars-Sinai του Los Angeles. «Ο Θεός πήρε μαζί του έναν άγγελο στον ουρανό. Ο αγαπημένος μου σύζυγος πέθανε σήμερα το πρωί. Ήταν περιτριγυρισμένος από αγάπη από την οικογένειά του, τραγουδούσε και προσευχόταν καθώς έφευγε ήρεμα από τον κόσμο», σημείωσε μεταξύ άλλων, η σύζυγος του ηθοποιού, Amanda Kloots, στο Instagram.  

https://instagram.com/p/CCSBM89Axt_/

Κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο, ο Cordero αντιμετώπισε διάφορα σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως ελαφριά εγκεφαλικά, θρομβώσεις και σηψαιμία. Ήταν σε αναπνευστική υποστήριξη και οι γιατροί ακρωτηρίασαν το δεξί του πόδι, ενώ είχε γίνει συζήτηση για το ενδεχόμενο διπλής μεταμόσχευσης πνευμόνων. Καθημερινά, η σύζυγός του έστελνε βίντεο με την ίδια και τον ενός έτους γιο τους, Έλβις ενώ ζητούσε από φίλους και θαυμαστές να του τραγουδούν καθημερινά χωρίς φυσικά, να ξέρει αν μπορούσε να καταλάβει γύρω του τι συμβαίνει. 

https://instagram.com/p/B8je827pEy7/

Ο ηθοποιός είχε εμφανιστεί σε αρκετά επεισόδια των σειρών «Blue Bloods» και «Law & Order: Special Victims Unit». Μάλιστα, ο ίδιος είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλά μιούζικαλ, ανάμεσά τους το «Bullets Over Broadway», για το οποίο είχε κερδίσει μια υποψηφιότητα για βραβείο Tony. Στην 68η τελετή απονομή των βραβείων χόρεψε κλακέτες και εντυπωσίασε το κοινό. Στην ίδια παράσταση γνώρισε τη μετέπειτα σύζυγό του, που επίσης έπαιζε, και τρία χρόνια αργότερα, το 2017, παντρεύτηκαν. 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ amandakloots