UPDATE #NOW

H πρώην Miss Colombia χορεύει ξανά μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού της και συγκινεί


The Jennettes

8 Ιουλίου 2020

H πρώην Miss Colombia χορεύει ξανά μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού της και συγκινεί

Η πρώην Miss Colombia, Daniella Alvarez αποφάσισε να χορέψει ξανά τρεις εβδομάδες μετά τον ακρωτηριασμό ενός μέρους του αριστερού της ποδιού. 

Μετά το δύσκολο διάστημα που πέρασε, η Daniella κατάφερε να υπερνικήσει κάθε δυσκολία και ανέκτησε τη θετική της διάθεση, χορεύοντας και πάλι με χαμόγελο. Τη Δευτέρα μοιράστηκε το αισιόδοξο video, που δίνει δύναμη σε κάθε άνθρωπο που καλείται να αντιμετωπίσει μια δύσκολη και μεταβατική περίοδο στη ζωή του. Στο video τη βλέπουμε να χορεύει αγκαλιασμένη με τον αδερφό της, Ricki ενώ και οι δύο κινούνται ρυθμικά υπό τους ήχους του τραγουδιού του Elvis Crespo "Besos de Coral".

Όπως ανέφερε η νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Universe του 2011, "Οι δυσκολίες δεν έχουν σημασία. Πρέπει να είμαστε δυνατοί στη ζωή". Η Daniella μοιράστηκε στα μέσα Ιουνίου την απόφασή της να υποβληθεί σε επέμβαση αφού οι γιατροί αφαίρεσαν μία μάζα από την κοιλιά της. Η αρχική επέμβαση προκάλεσε επιπλοκές καθώς η μάζα είχε τυλιχθεί γύρω από την αορτή. Οι γιατροί διέγνωσαν ισχαιμία που μειώνει την ροή αίματος σε όργανο ή μέρος του σώματος, που στην περίπτωση της Alvarez ήταν το πόδι της.

Έπειτα από αρκετές συνομιλίες με ειδικούς γιατρούς, η ίδια επέλεξε να αφαιρεθεί το κάτω μέρος του αριστερού της ποδιού. Φυσικά, όντας πολύ δυνατή, είχε υποσχεθεί στους θαυμαστές της ότι μετά από πέντε εγχειρήσεις θα χόρευε και πάλι. Η τελευταία επέμβαση πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιουνίου, αλλά το πολύ ενθαρρυντικό είναι ότι η ίδια φρόντισε να μην εγκαταλείψει όσα την έκαναν χαρούμενη και το αποδεικνύει με τον παρακάτω χορό! 

https://instagram.com/p/CCR7wjep81o

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: danielaalvareztv