UPDATE #NOW

Ο πρώτος βασιλικός γάμος εν μέσω κορωνοϊού- Τα βλέμματα όλων στο παραμυθένιο νυφικό


The Jennettes

8 Ιουλίου 2020

Ο πρώτος βασιλικός γάμος εν μέσω κορωνοϊού- Τα βλέμματα όλων στο παραμυθένιο νυφικό

Ο πρώτος βασιλικός γάμος εν μέσω κορωνοϊού είναι γεγονός καθώς η πριγκίπισσα Ράγια της Ιορδανίας παντρεύτηκε χθες με τον αγαπημένο της Ned Donovan . 

Μπορεί ο γάμος να έγινε σε πολύ στενό κύκλο αλλά η τελετή ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή και θύμισε σκηνή από παραμύθι. Με τέσσερις καλεσμένους, η πριγκίπισσα Ράγια ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Βρετανό δημοσιογράφο, έχοντας διαμορφώσει γύρω τους ένα ειδυλλιακό σκηνικό. 

https://instagram.com/p/CCWNMEsnBcv/

Η νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις με το νυφικό της, καθώς ήταν μακρυμάνικο με δαντέλα και πέπλο μαζί με ένα bandeau με ζαφείρι και διαμάντια. Ο γαμπρός φορούσε ένα μαύρο σακάκι, γκρι ριγέ παντελόνι και μαύρα παπούτσια, με μια εμφάνιση που συμπλήρωνε μοναδικά την αιθέρια παρουσία της πριγκίπισσας.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Ινδία το 2018 και όπως φαίνεται, παραμένουν μεταξύ τους πολύ ερωτευμένοι. 

«Σας ευχαριστώ όλους για τα ευγενικά μηνύματα για τον γάμο μας», έγραψε λίγο μετά την τελετή η πριγκίπισσα στον λογαριασμό της στο Twitter. «Ενώ ο γάμος είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Απρίλιο στην Ιορδανία, η πανδημία άλλαξε τα σχέδια και ήταν πιο ασφαλές για την οικογένεια του συζύγου μου να γίνει η τελετή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Θεού θέλοντος ανυπομονούμε να γιορτάσουμε στην Ιορδανία, μόλις οι περιστάσεις το επιτρέψουν», σημείωσε χαρακτηριστικά η ίδια. 

Η πριγκίπισσα Ράγια είναι το τέταρτο παιδί της βασίλισσας Νουρ και του αείμνηστου βασιλιά Χουσεϊν της Ιορδανίας,