UPDATE #NOW

Ο Ταφ Λάθος και η μπάντα του μας γέμισαν «ελπίδα» για το αύριο σε μια μοναδική συναυλία στην Τεχνόπολη


Ελένη Τσούτση

27 Ιουλίου 2020

Ο Ταφ Λάθος και η μπάντα του μας γέμισαν «ελπίδα» για το αύριο σε μια μοναδική συναυλία στην Τεχνόπολη

Στο ταξίδι για όπου πας...

Στα όσα κύματα, στα βράχια όταν χτυπάς...

Υπάρχει ελπίδα… Όσα περάσαν φύγαν, να γελάς!

Μπορεί λοιπόν να περάσαμε όλοι μας μια δύσκολη χρονιά αλλά υπάρχει ελπίδα, όπως αναφέρει μέσα και από ένα στίχο του ο Ταφ Λάθος, και είναι αυτή η ελπίδα που μας έκανε τη Πέμπτη το βράδυ να τον παρακολουθήσουμε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων σε μια ιδιαίτερη συναυλία που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό.

jenny.gr

Η εμπειρία μοναδική, όπως άλλωστε κάθε συναυλία στην Τεχνόπολη, μας συνεπήρε από τα πρώτα λεπτά και έκανε τη βραδιά να ξεχειλίσει από συναίσθημα και αισιοδοξία. Ο Ταφ Λαθος ή αλλιώς Παναγιώτης Κυριακού, κορυφαίος καλλιτέχνης της ελληνικής hip hop σκηνής, συνοδεία της μπάντας του χάρισαν μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία στο κοινό που λατρεύει τη μουσική του.

jenny.gr

Με φωνή γεμάτη πάθος και συναίσθημα, ο Ταφ Λάθος πήρε στα χέρια του το μικρόφωνο και μας ταξίδεψε κάνοντάς να αναπολήσουμε, να αφυπνιστούμε, να αγαπήσουμε και να πιστέψουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Είναι ένας από τους σημαντικότερους εν ενεργεία hip hop Έλληνες καλλιτέχνες που αν κάτι σίγουρα έχει καταφέρει είναι να δημιουργεί έντονες εικόνες μέσα από τις δημιουργίες του.

jenny.gr

Ήταν η πρώτη συναυλιακή εμπειρία μετά τον κορωνοϊό και αυτό έκανε ακόμη πιο δυνατή τη κάθε στιγμή. Ένα σημείο που ξεχωρίσαμε από την  συναυλία ήταν όταν ο έναστρος ουρανός φωτίστηκε με πυροτεχνήματα και η νύχτα έγινε μέρα! Ο κόσμος δεν σταμάτησε να χειροκροτεί και η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά φανταστική.

jenny.gr

Η πρώτη συναυλιακή εμπειρία μετά την πανδημία μας δίδαξε  πως όλα μπορούμε να τα απολαμβάνουμε όπως πριν, αρκεί να επιδεικνύουμε την απαραίτητη ευθύνη. Ο χώρος της Τεχνόπολης είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ώστε να νιώσουμε όλοι ασφαλείς.

jenny.gr

Εαν λοιπόν, σκέφτεστε πως να κλείσετε το εισιτήριο σας για την αγαπημένη σας συναυλία, να γνωρίζετε πως θα αισθανθείτε πολύ προστατευμένοι με τη μάσκα προστασίας κατά την είσοδό σας στον χώρο αλλά και στα ειδικά προσαρμοσμένα στις νέες συνθήκες, καθίσματα. Η υποχρεωτική απόσταση μεταξύ των θεατών, οι αριθμημένες ανά δύο θέσεις και η ολοκληρωτική απουσία όρθιων θεατών, εξασφάλισαν το ιδανικό κλίμα.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα των συναυλιών στη Μουσική Τεχνόπολη μέχρι και τις 20 Σεπτεμβρίου 2020 και εξασφαλίστε τη θέση σας ηλεκτρονικά από το δίκτυο της Viva για μια μοναδική εμπειρία σαν και τη δική μας!

Photo Credits: Νίκος Αργυρόπουλος