UPDATE #NOW

Οι πιο έξυπνοι τρόποι για να καταναλώνετε λιγότερα ΜΒ από τα δεδομένα του κινητού σας


The Jennettes

11 Αυγούστου 2020

Οι πιο έξυπνοι τρόποι για να καταναλώνετε λιγότερα ΜΒ από τα δεδομένα του κινητού σας

Είτε είστε χρήστης κινητών με λογισμικό Ios είτε Android, λόγω των γρήγορων πλέον δικτύων κινητής τηλεφωνίας, τα Megabyte που έχετε αγοράσει εξαντλούνται σε χρόνο ρεκόρ. Δείτε παρακάτω τους 4 τρόπους με τους οποίους μπορείτε να περιορίσετε την κατανάλωση 4G.

Τα σημερινά smartphones καταφέρνουν να συνδέονται στο Internet πλέον σε κάθε γωνιά του κόσμου, χωρίς την απαραίτητη ύπαρξη WiFi δικτύου. Το κακό, όμως, με τα "έξυπνα" κινητά είναι πως καταναλώνουν τα πακέτα με… τρελούς ρυθμούς, ανάλογα φυσικά και με τη χρήση που κάνουμε.

Νο1

Αν είστε χρήστης κινητού με λογισμικό Android υπάρχει η δυνατότητα να περιορίσετε τα δεδομένα που τρέχουν στο παρασκήνιο.

Αν είστε χρήστης κινητού με λογισμικό Ios μπορείτε να μπλοκάρετε τελείως κάποιες εφαρμογές από την χρήση των δεδομένων δικτύου.

No2

Βάλτε ειδοποίηση για την κατανάλωση δεδομένων. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε μια καλύτερη εικόνα για το 4G που έχετε καταναλώσει.

Νο3

Μην κατεβάζετε emails τόσο συχνά. Δείτε πόσο συχνά κατεβάζετε νέα emails στο κινητό σας, καθώς όσο πιο σπάνιο, τόσο λιγότερο 4G θα σπαλάτε.

Νο4

Περιορίστε τις εφαρμογές που καταναλώνουν αρκετά Megabyte. Εφαρμογές, όπως, Facebook, Instagram, Youtube, Spotify, καταναλώνουν πολύ 4G κάθε φορά που τις χρησιμοποιείτε.