UPDATE #NOW

"Mother With Sign": Οι σοφές συμβουλές μιας μητέρας από την Ινδία για ευτυχισμένη ζωή που έγιναν viral στο Instagram


The Jennettes

3 Σεπτεμβρίου 2020

"Mother With Sign": Οι σοφές συμβουλές μιας μητέρας από την Ινδία για ευτυχισμένη ζωή που έγιναν viral στο Instagram

Οι συμβουλές είναι πολύτιμες, ιδίως όταν είναι σοφές και μητρικές. Σήμερα, έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ να τις ακολουθούμε γι' αυτό εάν αναζητάτε έναν σωστό και χρήσιμο οδηγό καλυτέρευσης της καθημερινότητάς σας, ρίξτε μια ματιά στη σελίδα του Instagram, "Mother With Sign".

Η Poonam Sapra και ο γιος της, Pranav δημοσιεύουν καθημερινά φωτογραφίες, κρατώντας ταμπέλες γεμάτες χιούμορ, σοφία και μητρικές συμβουλές. Οι ευρηματικές πινακίδες αποτελούν στην ουσία έναν χρηστικό οδηγό για μια καλή και ευτυχισμένη ζωή γεμάτη ευημερία. Η πρωτοβουλία ξεκίνησε πριν από οκτώ μήνες και από τότε, ακολουθείται παγκοσμίως, από 112k χρήστες.

https://instagram.com/p/CCspyD-pOx8/

Τα παρακάτω posts γίνονται αμέσως viral και πίσω από κάθε tip, κρύβονται ισχυρές δόσεις σοφίας, όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας!

https://instagram.com/p/CEdiI_QJgGh/

Γιατί, εάν φιλοσοφήσουμε και σκεφτούμε βαθύτερα, ίσως εκείνα τα πράγματα που θα μας οδηγήσουν στην αληθινή ευτυχία, κρύβονται στα πιο απλά της καθημερινότητας.

https://instagram.com/p/CD4DeptpB6Z/

Πίσω από ένα καλό φαγητό, μια καλή ταινία, ένα ηλιοβασίλεμα, πίσω από ένα αυθόρμητο και αβίαστο γέλιο σε μια στιγμή που δεν το περιμέναμε πλάι σε έναν καλό φίλο. 

https://instagram.com/p/CERzK3opZ1S/

Μπορείτε να δείτε όλες τις συμβουλές της Poonam Sapra στον λογαριασμό της στο Instagram, στον λογαριασμό του γιου της, αλλά και στο προσωπικό του Twitter

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ motherwithsign