UPDATE #NOW

Ζευγάρι πέθανε από κορωνοϊό με διαφορά 4 λεπτών με τα χέρια ενωμένα


The Jennettes

11 Σεπτεμβρίου 2020

Ζευγάρι πέθανε από κορωνοϊό με διαφορά 4 λεπτών με τα χέρια ενωμένα

Ο 67χρονος Johnny Lee Peoples και η 65χρονη σύζυγός του, Cathy Darlene Peoples έφυγαν μαζί από τη ζωή με διαφορά μόνο 4 λεπτών μετά τη μάχη τους με τον κορωνοϊό. 

Η ημέρα που αποχαιρέτησαν μαζί τον κόσμο ήταν η 2η αυτού του μήνα και το πιο συγκινητικό είναι πως κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου σφιχτά μέχρι που άφησαν την τελευταία τους πνοή. Η είδηση, που θυμίζει κινηματογραφικό σενάριο, συνέβη στο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο Novant Health Rowan στο Salisbury αφού οι γιατροί είχαν βάλει το τελευταίο διάστημα, το ζευγάρι στον ίδιο θάλαμο προκειμένου να πουν μαζί το τελευταίο αντίο. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε,και κυρίως η οικογένειά τους, ότι οι δυο τους θα ταξιδέψουν στον ουρανό με μόλις ελάχιστα λεπτά διαφορά. 

Η Cathy και ο Johnny έδωσαν μάχη με τον ιό 30 ημέρες ενώ όπως αποκάλυψε ο γιος τους, Shane Peoples: «Όλα άρχισαν να χειροτερεύουν. Την επόμενη μέρα, το προσωπικό στο νοσοκομείο τους έβαλε στο ίδιο δωμάτιο ΜΕΘ για να είναι μαζί. Έβαλαν τα χέρια τους έτσι, ώστε να αγγίζει ο ένας τον άλλον, οι νοσοκόμες συγκεντρώθηκαν γύρω τους και έφυγαν ο ένας 4 λεπτά μετά τον άλλον».  

Το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 48 χρόνια και μαζί απέκτησαν τρία παιδιά και εννιά εγγόνια. Ο Johnny περιγραφόταν από τα κοντινά του πρόσωπα ως ο άνθρωπος "που του άρεσε να προπονεί νέες ομάδες, να παίζει μουσική και να χτίζει το οικογενειακό δέντρο" ενώ στα ενδιαφέροντα της Cathy συμπεριλαμβάνονταν η η ζωγραφική, η μουσική και το να παίζει χαρτιά. Οι δύο σύντροφοι ζωής θα ζουν αιώνια μέσα από τη μοναδική τους ιστορία, που τους ήθελε μαζί και στον νέο τόπο που ταξίδεψαν στις 2 Σεπτεμβρίου. 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Fox News