UPDATE #NOW

Ο Μάριος και η Ελευθερία κατέκτησαν την κορυφή του Ολύμπου και έστειλαν το πιο δυνατό μήνυμα


6 Οκτωβρίου 2020

Ο Μάριος και η Ελευθερία κατέκτησαν την κορυφή του Ολύμπου και έστειλαν το πιο δυνατό μήνυμα

Ο νεαρός δρομέας, Μάριος Γιαννάκου κουβάλησε στην πλάτη του την Ελευθερία και χθες το πρωί πάτησαν στην κορυφή του Μύτικα στον Όλυμπο σε υψόμετρο 2.917 μέτρα.

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο αληθινό από το όνειρο. Η ώρα είναι 09:02. Φτάσαμε στην κορυφή της Ελλάδας μαζί με την Ελευθερία και την ομάδα μας», έγραψε ο Μάριος Γιαννάκου στον λογαριασμό του στο facebook μαζί με μία φωτογραφία από τη βουνοκορφή του Ολύμπου. Η συγκίνηση είναι μεγάλη, καθώς εκατοντάδες χρήστες του διαδικτύου τούς δίνουν κουράγιο, δύναμη και φυσικά συγχαρητήρια.

jenny.gr

Ο Μάριος Γιαννάκου γνώρισε την Ελευθερία πριν από δύο εβδομάδες σε ένα καφέ που διατηρεί κοινή τους φίλη στην πόλη της Δράμας. Ο Μάριος μιλούσε για τα κατορθώματα του και τότε η Ελευθερία του είπε πως θα ήθελε κάποτε να ανέβει στην κορυφή του Ολύμπου.

Τα συγχαρητήρια στο μοναδικό αυτό επίτευγμα έσπευσε να δώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος συνδέθηκε ηλεκτρονικά και συνομίλησε με την Ελευθερία που αντιμετωπίζει με θάρρος μια σπάνια ασθένεια και σήμερα κατάφερε, με τη βοήθεια του Μάριου, να κάνει ένα όνειρό της, πραγματικότητα: Να ανέβει στην υψηλότερη κορυφή της Ελλάδας, στον Όλυμπο.